PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hüseyin Akkaya" data-source="post: 896832" data-attributes="member: 9903"><p><strong>Ynt: traktör&ekipman itirafları.</strong></p><p></p><p>ekipmanlara geçmek istiyorum</p><p>İkiz Tarım Kazayayı agır yapılı ama traktörü tutmuyo tek sorunu traktör salladımı bi tarafını kırıyo geçen sene baglantı yerlerini kırdı bu sene kırıcı ayar yerinden kopardı nası yaptım bende bilmiyorum</p><p>Ünlü Pulluk çok güzel pulluk ne traktörü yoruyo ne adamı takması 15 dk çıkarması 1 saat alıyo </p><p>Filiz Medane çok memnunum şimdilik bi sıkıntısı yok </p><p>Sevindi Çankırı Romork Çok saglam bi romork diyebilirim tavsiyede ederim 1998 model bi damperi degişti allaha şükür fabrika lastikleri üstünde o kadar çatlama var ama 7 ton yüküde kaldırıyo orjinali 3,5 ton tahta ilave ile 7 ton </p><p>Şakalak Mibzer ekimde sıkıntısı yok ama lastik seçimleri berbat petlas koymuşlar bi tarlada 2 3 defa patladı hayır petlas koymayın 8 kat özka felan koyun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hüseyin Akkaya, post: 896832, member: 9903"] [b]Ynt: traktör&ekipman itirafları.[/b] ekipmanlara geçmek istiyorum İkiz Tarım Kazayayı agır yapılı ama traktörü tutmuyo tek sorunu traktör salladımı bi tarafını kırıyo geçen sene baglantı yerlerini kırdı bu sene kırıcı ayar yerinden kopardı nası yaptım bende bilmiyorum Ünlü Pulluk çok güzel pulluk ne traktörü yoruyo ne adamı takması 15 dk çıkarması 1 saat alıyo Filiz Medane çok memnunum şimdilik bi sıkıntısı yok Sevindi Çankırı Romork Çok saglam bi romork diyebilirim tavsiyede ederim 1998 model bi damperi degişti allaha şükür fabrika lastikleri üstünde o kadar çatlama var ama 7 ton yüküde kaldırıyo orjinali 3,5 ton tahta ilave ile 7 ton Şakalak Mibzer ekimde sıkıntısı yok ama lastik seçimleri berbat petlas koymuşlar bi tarlada 2 3 defa patladı hayır petlas koymayın 8 kat özka felan koyun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt