PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 896844" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: traktör&ekipman itirafları.</strong></p><p></p><p>Tümonun fren sistemi burnumdan getirdi.Süratli gittin mi diskler ısınıyor.ve şişip kilitleniyor.Yine aynı sorunla yolda kaldım.Servis uzaktayım dedi.ve günün sürprizi 17-19 anahtarım kasada yok.birinci vitesle zorla onca km gittim.</p><p></p><p>motoru yeni aldım.bir baktım sağ ön far çatlak.yeni aşk olduğumuz için hemen değiştirdiler.bir kaç ay sonra yine çatladı.ön kaputu şiddetli vurmayınca geçmiyor.geçince de far çatlıyor.kronik.</p><p></p><p>diğer bir kronik sorunda nasıl yağlanacağını çözemediğim gresörlükler Traktörün montaj esnasında yağlanmayınca başka türlü mümkün değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 896844, member: 7396"] [b]Ynt: traktör&ekipman itirafları.[/b] Tümonun fren sistemi burnumdan getirdi.Süratli gittin mi diskler ısınıyor.ve şişip kilitleniyor.Yine aynı sorunla yolda kaldım.Servis uzaktayım dedi.ve günün sürprizi 17-19 anahtarım kasada yok.birinci vitesle zorla onca km gittim. motoru yeni aldım.bir baktım sağ ön far çatlak.yeni aşk olduğumuz için hemen değiştirdiler.bir kaç ay sonra yine çatladı.ön kaputu şiddetli vurmayınca geçmiyor.geçince de far çatlıyor.kronik. diğer bir kronik sorunda nasıl yağlanacağını çözemediğim gresörlükler Traktörün montaj esnasında yağlanmayınca başka türlü mümkün değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt