PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer" data-source="post: 896877" data-attributes="member: 51995"><p><strong>Ynt: traktör&ekipman itirafları.</strong></p><p></p><p>2. itirafım mibzerden yana olsun marka bozkurt 20 li benimkinin ayarları iyi sayılır 30 kiloya ayarlayınca 24-25kg atıyo ufak bi sıkıntı üstünde durmaya değmez. 2006 da eski mibzerleri ve saman makinesini verip üste az bi parayla yeniledim ilk aldığım 18 liydi boya gıcır gıcır gören ne mibzermiş diye gelip bakıyodu hatta bi tanede akrabam aldı velhasıl tarlaya girdik 150 dönüm yer ektim başladı gübre milinin pimini kesmeye neyse 50 dönümlük bi tarlayıda yarım kilo 10luk çiviyle </p><p>bitirdim niye çivi diye soran olcaktır takcak kopilya kalmadı. neyse fabrikayı aradım 2 gün sonra servis yolladılar gelen baş ustaymış eller cepte mibzere bakıp da acaba noldu demezmi senin satcağın mibzerinde seninde ustayı elimden zor aldılar.fabrikayı arayıp bişeyler konuştu yarın kütahyaya sevkiyat varmış biz sana bi iyilik yapcaz yarın görüşelim dedi ve gittiler daha ekilcek 400 dönüm yer var .ertesi sabah geldiler bana bi tane 20 li mibzer indirdiler fark istemediler 4-5 tane hortum ve 2 tanede sandık camıda hediye ettiler benim arızalıyı yenierin yanına sarıp kütahyaya gittiler.orda sanayide bi boya attırırız müşterisi hazır dediler.işin ilginci benim akrabamdaki kilosu kilosuna değil gramı gramına atıyomuş tohumuda gübreyide ya ben çok safım yada akrabam yalan atıyo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer, post: 896877, member: 51995"] [b]Ynt: traktör&ekipman itirafları.[/b] 2. itirafım mibzerden yana olsun marka bozkurt 20 li benimkinin ayarları iyi sayılır 30 kiloya ayarlayınca 24-25kg atıyo ufak bi sıkıntı üstünde durmaya değmez. 2006 da eski mibzerleri ve saman makinesini verip üste az bi parayla yeniledim ilk aldığım 18 liydi boya gıcır gıcır gören ne mibzermiş diye gelip bakıyodu hatta bi tanede akrabam aldı velhasıl tarlaya girdik 150 dönüm yer ektim başladı gübre milinin pimini kesmeye neyse 50 dönümlük bi tarlayıda yarım kilo 10luk çiviyle bitirdim niye çivi diye soran olcaktır takcak kopilya kalmadı. neyse fabrikayı aradım 2 gün sonra servis yolladılar gelen baş ustaymış eller cepte mibzere bakıp da acaba noldu demezmi senin satcağın mibzerinde seninde ustayı elimden zor aldılar.fabrikayı arayıp bişeyler konuştu yarın kütahyaya sevkiyat varmış biz sana bi iyilik yapcaz yarın görüşelim dedi ve gittiler daha ekilcek 400 dönüm yer var .ertesi sabah geldiler bana bi tane 20 li mibzer indirdiler fark istemediler 4-5 tane hortum ve 2 tanede sandık camıda hediye ettiler benim arızalıyı yenierin yanına sarıp kütahyaya gittiler.orda sanayide bi boya attırırız müşterisi hazır dediler.işin ilginci benim akrabamdaki kilosu kilosuna değil gramı gramına atıyomuş tohumuda gübreyide ya ben çok safım yada akrabam yalan atıyo. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt