PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="m.sedat" data-source="post: 896975" data-attributes="member: 25354"><p><strong>Ynt: traktör&ekipman itirafları.</strong></p><p></p><p>Konu çok iyi yazmamak olmaz. 165 mf 73 doğumlu halen kullanıyorum yoruyor ama sorunsuz.TD 85 herkesin şikayeti gibi çok yavaş,tohum ekerken ya da diskaro çekerken hafif rampada bile çok zıplıyor.İş bittikten sonra traktörü yıkadıgımda elektrik aksamı altüst oluyor,. ikigün kendine gelemiyor.Frenler zayıf.Tabiki kabin darlıgından bahsetmeme gerek yok. Çekişi ve yakıtından çok memnunum. NH ciler kızmayın çok şikayet ettim galiba ama sıra MF de.Bu sene iki adet 5400 serisi aldık. Traktör kullanmak buymuş dedik ama birisinin arka çeki (römork vs) tutan 8 adet vidaları var dökülmüş haberimiz olmadı.Diğerinde şanzıman arıza lambası sürekli yanıyor, servis şanzıman filtresinin üstündeki fişi çıkartın dedi.Kullandıkça yazacam ama dördündende memnunum.Şakalak cızı tekerini bir kere kullansaydım hiç gam yemezdim ilk tohum ekiminde kırıldı söktüm.Demir aletlerimden pek sıkıntı yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m.sedat, post: 896975, member: 25354"] [b]Ynt: traktör&ekipman itirafları.[/b] Konu çok iyi yazmamak olmaz. 165 mf 73 doğumlu halen kullanıyorum yoruyor ama sorunsuz.TD 85 herkesin şikayeti gibi çok yavaş,tohum ekerken ya da diskaro çekerken hafif rampada bile çok zıplıyor.İş bittikten sonra traktörü yıkadıgımda elektrik aksamı altüst oluyor,. ikigün kendine gelemiyor.Frenler zayıf.Tabiki kabin darlıgından bahsetmeme gerek yok. Çekişi ve yakıtından çok memnunum. NH ciler kızmayın çok şikayet ettim galiba ama sıra MF de.Bu sene iki adet 5400 serisi aldık. Traktör kullanmak buymuş dedik ama birisinin arka çeki (römork vs) tutan 8 adet vidaları var dökülmüş haberimiz olmadı.Diğerinde şanzıman arıza lambası sürekli yanıyor, servis şanzıman filtresinin üstündeki fişi çıkartın dedi.Kullandıkça yazacam ama dördündende memnunum.Şakalak cızı tekerini bir kere kullansaydım hiç gam yemezdim ilk tohum ekiminde kırıldı söktüm.Demir aletlerimden pek sıkıntı yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktör&ekipman itirafları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt