PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Hırsızlığı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 3979" data-attributes="member: 43"><p><strong>: Traktör Hırsızlığı...</strong></p><p></p><p>wallaha cıfcının herseyı sımdı bı allaha emanet herkesın malı meydanda ama bız motoru polatlıya goturdugumuzde mars dınomosunun fısını sokuoz nolur nolmaz polatlıda beycegız dıye bı koy var orda bızım bı tanıdıgın motorunuda bole calmslar adam motoru yenı almıstı 65-46 yıl 90 lı yıllarmıstı polatlıda kamyona bı yuklemısler dırek bursa karacabaya adamda o zaman 2 motor vardı kaldımı bı motora en son 98demıne traktoru satıo ordakı adamlar traktor 3 kısının elınden gecıo bu 3.cu alan adamda plaka yok bı karıstırıo motor calıntı oldugu meydana cıkıo orrdan mnıyet bu adamı uyarmıs fazlla karıstırma dıe ama adam helelaal olsun kayıtlardan jandarmayı arıo ta polatlıdan buy bızım tanıdıgı falan buluo arıyo burdan jandarmayla bursaya cagırıyo bızoımkılerde gıdıo sase no falan doru motor bu kamyona yukluolar ursanın cıkısına kadar jandarma eslık edıo meger calan adamlar mafya gıbı bıseymıs galıba polıste onlara ortakmıs cok korktular jandarma cıkısa kadar gelmeseymıs bursada vuracaklarmıstı mafya ıste sımdı adam motoru kullanıo ıste aldı 0 motor kac sene kulanamadı eller motoru mahvetmıs onamı yanarsın ararken gıden parayamı kulamadıngın zamankı odedıgın taksıtleremı ıste allah kımsenın basınaa vermesın walla ben co k uzulduydum aslıdaa bu motoru bız bı gunle kacırmıstık 87 yılında dedem gıtmıs galerıye 1gun once gıtse 65-46 alcakmıstı fakat son motoru bu beycegızlı adam almıstı ertesı gun dedem gıtmıs uretım durmus demısler oda 55-46 almıstı 0 nasıp ıste belkıde bız o motoru alsamıstık bız perısan olcakmıstık nasıp arkadaslar ben bole yazıom ama rahatsız falan oluyosunuz soleyın yorumlarda bı anı ıste bıdaha yazmıyım saygılarrrrrrr</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 3979, member: 43"] [b]: Traktör Hırsızlığı...[/b] wallaha cıfcının herseyı sımdı bı allaha emanet herkesın malı meydanda ama bız motoru polatlıya goturdugumuzde mars dınomosunun fısını sokuoz nolur nolmaz polatlıda beycegız dıye bı koy var orda bızım bı tanıdıgın motorunuda bole calmslar adam motoru yenı almıstı 65-46 yıl 90 lı yıllarmıstı polatlıda kamyona bı yuklemısler dırek bursa karacabaya adamda o zaman 2 motor vardı kaldımı bı motora en son 98demıne traktoru satıo ordakı adamlar traktor 3 kısının elınden gecıo bu 3.cu alan adamda plaka yok bı karıstırıo motor calıntı oldugu meydana cıkıo orrdan mnıyet bu adamı uyarmıs fazlla karıstırma dıe ama adam helelaal olsun kayıtlardan jandarmayı arıo ta polatlıdan buy bızım tanıdıgı falan buluo arıyo burdan jandarmayla bursaya cagırıyo bızoımkılerde gıdıo sase no falan doru motor bu kamyona yukluolar ursanın cıkısına kadar jandarma eslık edıo meger calan adamlar mafya gıbı bıseymıs galıba polıste onlara ortakmıs cok korktular jandarma cıkısa kadar gelmeseymıs bursada vuracaklarmıstı mafya ıste sımdı adam motoru kullanıo ıste aldı 0 motor kac sene kulanamadı eller motoru mahvetmıs onamı yanarsın ararken gıden parayamı kulamadıngın zamankı odedıgın taksıtleremı ıste allah kımsenın basınaa vermesın walla ben co k uzulduydum aslıdaa bu motoru bız bı gunle kacırmıstık 87 yılında dedem gıtmıs galerıye 1gun once gıtse 65-46 alcakmıstı fakat son motoru bu beycegızlı adam almıstı ertesı gun dedem gıtmıs uretım durmus demısler oda 55-46 almıstı 0 nasıp ıste belkıde bız o motoru alsamıstık bız perısan olcakmıstık nasıp arkadaslar ben bole yazıom ama rahatsız falan oluyosunuz soleyın yorumlarda bı anı ıste bıdaha yazmıyım saygılarrrrrrr [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Hırsızlığı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt