PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör ikiye ayrıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1359262" data-attributes="member: 25349"><p><span style="color: rgb(226, 80, 65)">Şu düz yolda giderken durduk yerde ikiye bölünen tümosanı bir görebilir miyiz? Zahmet olmazsa bir resmini koysun konuyu açan arkadaşta, ona göre yorum yapalım. Ona göre yerli mallarına sayıştıralım,yabancı mallarına güzellemeler düzelim.Bir görmek istiyorum şu traktörü.Eğer resim gelmezse başka şeyler de yazacağım.</span></p><p></p><p>Yazımı tekrarlıyorum.Konuyu açan arkadaş siteye girip çıkıyor,yazıyı okumadım diyemez.Üç yıllık üye,4 mesajı var,son bir kaç günde ve sadece bu konuda .56 yaşında.Resimleri göndereceğim şeklinde bir cevabı da yok.Bu konu Tümosan firmasını da yakından ilgilendiriyor çünkü ürettikleri traktörle ilgili vahim bir iddia var.Hukuk servislerinin konuyla ilgileneceğini ve konunun kanıtını isteyeceğini sanıyorum çünkü ticari itibarları sözkonusu .Trakkulup gibi çok izlenen bir forumda Tümosan gibi milli bir firmanın ürünü ile ilgili konu Tümosan sahibi olmak isteyenleri de ,firma halka açık olduğu için tasarruf sahiplerini de,fabrika milli servetimiz (kendi markamız) olduğu için bizleri de ilgilendirir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1359262, member: 25349"] [COLOR=rgb(226, 80, 65)]Şu düz yolda giderken durduk yerde ikiye bölünen tümosanı bir görebilir miyiz? Zahmet olmazsa bir resmini koysun konuyu açan arkadaşta, ona göre yorum yapalım. Ona göre yerli mallarına sayıştıralım,yabancı mallarına güzellemeler düzelim.Bir görmek istiyorum şu traktörü.Eğer resim gelmezse başka şeyler de yazacağım.[/COLOR] Yazımı tekrarlıyorum.Konuyu açan arkadaş siteye girip çıkıyor,yazıyı okumadım diyemez.Üç yıllık üye,4 mesajı var,son bir kaç günde ve sadece bu konuda .56 yaşında.Resimleri göndereceğim şeklinde bir cevabı da yok.Bu konu Tümosan firmasını da yakından ilgilendiriyor çünkü ürettikleri traktörle ilgili vahim bir iddia var.Hukuk servislerinin konuyla ilgileneceğini ve konunun kanıtını isteyeceğini sanıyorum çünkü ticari itibarları sözkonusu .Trakkulup gibi çok izlenen bir forumda Tümosan gibi milli bir firmanın ürünü ile ilgili konu Tümosan sahibi olmak isteyenleri de ,firma halka açık olduğu için tasarruf sahiplerini de,fabrika milli servetimiz (kendi markamız) olduğu için bizleri de ilgilendirir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör ikiye ayrıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt