PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Traktör ikiye bölündü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dengesiz" data-source="post: 419440" data-attributes="member: 19482"><p><strong>Ynt: Traktör ikiye bölündü</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşım öncelikle seni daha terbiyeli konuşmaya davet ediyorum.(Kuzu muzu hoş değil.) </p><p></p><p>Yazına gelince hiç kimse para verdiği bir malın kırılmasını dökülmesini istemez, hatta para verdiği bir mal yüzünden kendine zarar gelmesini (ölümden dönmesini, yaralanmasını, sakat kalması vb...) hiç istemez ve kabul etmezde. Ben olsamda, sen olsanda bir başka vatan evladı olsada bu böyledir.</p><p></p><p>Yukarıda okuduğum yazıda, gerekli kişilerin (eksperlerin) traktörü incelemeye alacağı yazıyor. Kullanıcı hatası mı yoksa fabrika hatası mı olduğu kesinliğe kavuşana kadar, fabrika servis aracılığı ile mağduriyetini gidereceğini söylemiş kullanıcıya geçiçi çözüm olarak. Ben buna ' ne güzel ' dedim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. </p><p></p><p>Gerçek rapor açıklandıktan sonra, fabrika hatası olduğu tespit edilirse eğer, senin dediğin gibi kullanıcıya gerekirse tazminat da ödenmeli, gerekirse motorda yenilenmeli, gerekirse motorun seri üretimi de durdurulmalı, gerekirse satılan ürünler hatalı diye geri de çağırılmalıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dengesiz, post: 419440, member: 19482"] [b]Ynt: Traktör ikiye bölündü[/b] Arkadaşım öncelikle seni daha terbiyeli konuşmaya davet ediyorum.(Kuzu muzu hoş değil.) Yazına gelince hiç kimse para verdiği bir malın kırılmasını dökülmesini istemez, hatta para verdiği bir mal yüzünden kendine zarar gelmesini (ölümden dönmesini, yaralanmasını, sakat kalması vb...) hiç istemez ve kabul etmezde. Ben olsamda, sen olsanda bir başka vatan evladı olsada bu böyledir. Yukarıda okuduğum yazıda, gerekli kişilerin (eksperlerin) traktörü incelemeye alacağı yazıyor. Kullanıcı hatası mı yoksa fabrika hatası mı olduğu kesinliğe kavuşana kadar, fabrika servis aracılığı ile mağduriyetini gidereceğini söylemiş kullanıcıya geçiçi çözüm olarak. Ben buna ' ne güzel ' dedim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gerçek rapor açıklandıktan sonra, fabrika hatası olduğu tespit edilirse eğer, senin dediğin gibi kullanıcıya gerekirse tazminat da ödenmeli, gerekirse motorda yenilenmeli, gerekirse motorun seri üretimi de durdurulmalı, gerekirse satılan ürünler hatalı diye geri de çağırılmalıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Traktör ikiye bölündü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt