PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör kiralama - Aslanlar Traktör - Lüleburgaz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="wallace22" data-source="post: 1340308" data-attributes="member: 52795"><p>Uzun dönemli kiralama için çok mantıklı değil, söylediğinize katılıyorum. </p><p></p><p>Bizim bölgede çeltik, buğday, ayçiçeği tarımı yapılıyor. Çeltik ekimi ile ayçiçek ekimi, Çeltik hasadı ile de ayçicek hasadi & buğday ekimi çoğunlukla çakışıyor.</p><p></p><p>Yanı Nisan-mayıs dönemi ve eylül-ekim dönemi oldukça yoğun geçiyor. Toplamda brüt 4 ay, net 70-80 gün yoğun bir şekilde traktöre ihtiyaç duyuluyor, kalan zamanlar çok fazla bir iş olmuyor zaten. </p><p>Benim bahsettiğim kiralama süresi de ekim dönemi 1 ay ,hasat dönemi de 1 ay olsa yılda toplamda 2 ay gibi bir süre.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wallace22, post: 1340308, member: 52795"] Uzun dönemli kiralama için çok mantıklı değil, söylediğinize katılıyorum. Bizim bölgede çeltik, buğday, ayçiçeği tarımı yapılıyor. Çeltik ekimi ile ayçiçek ekimi, Çeltik hasadı ile de ayçicek hasadi & buğday ekimi çoğunlukla çakışıyor. Yanı Nisan-mayıs dönemi ve eylül-ekim dönemi oldukça yoğun geçiyor. Toplamda brüt 4 ay, net 70-80 gün yoğun bir şekilde traktöre ihtiyaç duyuluyor, kalan zamanlar çok fazla bir iş olmuyor zaten. Benim bahsettiğim kiralama süresi de ekim dönemi 1 ay ,hasat dönemi de 1 ay olsa yılda toplamda 2 ay gibi bir süre. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör kiralama - Aslanlar Traktör - Lüleburgaz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt