PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktör kıyaslamada yapılan yanlışlar.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="candos" data-source="post: 209504" data-attributes="member: 6732"><p><strong>Ynt: traktör kıyaslamada yapılan yanlışlar.</strong></p><p></p><p>ebette haklisin farkliliklar tarladan tarlayada fark gosteriyor.</p><p>ayini traktor mesala 285s mf ile bizim 'kepir'denilen mevkide herk 40 donum sabahtan ogleden sonra bitiyorsa;</p><p> golyeri denilen mevkide nerdeyse nisan ayinda ayni 40 donum ' ; saati 6yi buluyor cunki birinin topragi yumusak traktoru zorlamiyor hizli 1de gidebiliyor ama golyerinde ise agir 1de gidiyor cunki topragi farklilik gosteriyor..</p><p>traktor ayni ekipman ayni ama torak farki oldugu icin otomatikman degisiyor..</p><p>su saatte su kadar yer surdum hikayesi bana hic inandirici gelmiyor burdaki ana etken topragin yapisi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="candos, post: 209504, member: 6732"] [b]Ynt: traktör kıyaslamada yapılan yanlışlar.[/b] ebette haklisin farkliliklar tarladan tarlayada fark gosteriyor. ayini traktor mesala 285s mf ile bizim 'kepir'denilen mevkide herk 40 donum sabahtan ogleden sonra bitiyorsa; golyeri denilen mevkide nerdeyse nisan ayinda ayni 40 donum ' ; saati 6yi buluyor cunki birinin topragi yumusak traktoru zorlamiyor hizli 1de gidebiliyor ama golyerinde ise agir 1de gidiyor cunki topragi farklilik gosteriyor.. traktor ayni ekipman ayni ama torak farki oldugu icin otomatikman degisiyor.. su saatte su kadar yer surdum hikayesi bana hic inandirici gelmiyor burdaki ana etken topragin yapisi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktör kıyaslamada yapılan yanlışlar.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt