PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Kredisi Erteleme?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1157203" data-attributes="member: 28829"><p>Usta benim 80 lik erkunta harcadığım para.ile 640 54c falan alınırdı.</p><p>1nci vites sekromenç kırdı elbistana götürdüm 90 km parça otobüsle ankaradan geldi.</p><p>Baskı balata bitti elbistana götürdüm 90 km </p><p>El işciliği parça parası kadar.</p><p>Hidrolik ve elektrik arızaları için harcadığım para hararet sorunu için harcadığım paralar haddi hesabı yok.</p><p></p><p>480 liği dedemle kullanırken her sezon harcadığımız para bir kere civalı far taktırdım tek o. Sonradan dedem hidrolik direksiyon taktırdı o masraf. Parça da usta da ilçemizde var. Hiç ankaradan yada başka uzuak bir yerden ne usta geldi ne de ustaya götürdük.</p><p>Bizim beynimizi böyle yıkamışlar eski masrafı çok...</p><p>En basidi bir 480 liğin 265 liğin 640 ın baskı balatası veye fren sisteminin masrafı ne kadar olurki..</p><p>Adam ön ağırlığı az uzattı diye 110 hp haşmet erkunt bölündü kafadan 15 bin masraf usta parası falan çekici parası falan daha içinde yok... </p><p>Ben artık böyle düşünüyor böylede yaparım...</p><p>Şu an erkunt 80 lik diyelim eskidi .. rektefe lazım taş çatlasın 10 bin lira ama yeni traktör alsam 80 90 bşnden aşağı yok. 45 bin kredi çeksem kafadan 25 bin zarar. 15 bin yediğim faizi bana kim verecek. Fazladan 45 bin ödeyecem onu nerden alacam 45 bine 15 bin faiz alıyorlar. </p><p>Ama rektefeyi bir dana satar yaptırırım yaptıramazsam kimse önümü kesmiyor rektefe yaptır diye param olana kadar öyle binerim..</p><p></p><p></p><p>Yeni traktörler daha büyük arıza açıyorlar. Parçaları daha pahalı. Her yerde servisi yok. Bireysel tamirciye götüremiyon parçası yok. Servisleri bana anlattırmayın onlarda iki elimizin kelepçeli olduğunı bizden iyi biliyorlar. O na göre muamele çekiyorlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1157203, member: 28829"] Usta benim 80 lik erkunta harcadığım para.ile 640 54c falan alınırdı. 1nci vites sekromenç kırdı elbistana götürdüm 90 km parça otobüsle ankaradan geldi. Baskı balata bitti elbistana götürdüm 90 km El işciliği parça parası kadar. Hidrolik ve elektrik arızaları için harcadığım para hararet sorunu için harcadığım paralar haddi hesabı yok. 480 liği dedemle kullanırken her sezon harcadığımız para bir kere civalı far taktırdım tek o. Sonradan dedem hidrolik direksiyon taktırdı o masraf. Parça da usta da ilçemizde var. Hiç ankaradan yada başka uzuak bir yerden ne usta geldi ne de ustaya götürdük. Bizim beynimizi böyle yıkamışlar eski masrafı çok... En basidi bir 480 liğin 265 liğin 640 ın baskı balatası veye fren sisteminin masrafı ne kadar olurki.. Adam ön ağırlığı az uzattı diye 110 hp haşmet erkunt bölündü kafadan 15 bin masraf usta parası falan çekici parası falan daha içinde yok... Ben artık böyle düşünüyor böylede yaparım... Şu an erkunt 80 lik diyelim eskidi .. rektefe lazım taş çatlasın 10 bin lira ama yeni traktör alsam 80 90 bşnden aşağı yok. 45 bin kredi çeksem kafadan 25 bin zarar. 15 bin yediğim faizi bana kim verecek. Fazladan 45 bin ödeyecem onu nerden alacam 45 bine 15 bin faiz alıyorlar. Ama rektefeyi bir dana satar yaptırırım yaptıramazsam kimse önümü kesmiyor rektefe yaptır diye param olana kadar öyle binerim.. Yeni traktörler daha büyük arıza açıyorlar. Parçaları daha pahalı. Her yerde servisi yok. Bireysel tamirciye götüremiyon parçası yok. Servisleri bana anlattırmayın onlarda iki elimizin kelepçeli olduğunı bizden iyi biliyorlar. O na göre muamele çekiyorlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Kredisi Erteleme?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt