PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör kredisini zamanından önce kapatma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEHİM" data-source="post: 905757" data-attributes="member: 15643"><p><strong>Ynt: Traktör kredisini zamanından önce kapatma</strong></p><p></p><p>yıllar önce araba kredisi kullanmıştım. ödediğim 100 liranın ilk önceleri 70 lirası faizdi. daha sonraları 100 liranın 50 lirası faiz diğer 50 lirası ana para son taksitte 100 liranın 30 lirası faiz 70 lirası ana para idi. </p><p> birde 2014 mart ayında başak kart aldım. son ödeme tarihi 2015 eylül idi. arada nakit arada mal hizmeti aldım. 2014 ağustos ayında borcumun tamamını kapatmak istediğimde de 185 tl erken kapama bilmem ne parası istediler. </p><p> onun için hesabını iyi yapın derim. o banka bu banka demeyin araştırıp sorun. çok cüzi bir indirim yaparlarsa imkanınız varsa da başka bir yerde değerlendirebilirseniz kazancınıza bakın derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEHİM, post: 905757, member: 15643"] [b]Ynt: Traktör kredisini zamanından önce kapatma[/b] yıllar önce araba kredisi kullanmıştım. ödediğim 100 liranın ilk önceleri 70 lirası faizdi. daha sonraları 100 liranın 50 lirası faiz diğer 50 lirası ana para son taksitte 100 liranın 30 lirası faiz 70 lirası ana para idi. birde 2014 mart ayında başak kart aldım. son ödeme tarihi 2015 eylül idi. arada nakit arada mal hizmeti aldım. 2014 ağustos ayında borcumun tamamını kapatmak istediğimde de 185 tl erken kapama bilmem ne parası istediler. onun için hesabını iyi yapın derim. o banka bu banka demeyin araştırıp sorun. çok cüzi bir indirim yaparlarsa imkanınız varsa da başka bir yerde değerlendirebilirseniz kazancınıza bakın derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör kredisini zamanından önce kapatma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt