PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Kullanmak Çocuk Oyuncağı Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TnisayG" data-source="post: 700969" data-attributes="member: 38790"><p><strong>Ynt: Traktör Kullanmak Çocuk Oyuncağı Mı?</strong></p><p></p><p>9 yaşımda babamın zoruyla öğrenmiştim yaklaşık iki üç yıl sıkıntı çektik sürerdin sürmezdim filan derken alıştım gitti, ama 16 17 yaşıma gelene kadar yalnız bırakmadılar, evin etrafında iş olursa filan tek başıma sürerdim.yaş 17 ' i geçti ehliyet sahibi filan olunca al traktör al araba naparsan yap der gibi bişey oldu.</p><p>Bilinçli olmak lazım hakikaten bazen görüyoruz köy yerinde traktörün üstünde çocuk ama direksiyondan çocuğun yolu görebildiğini düşünmüyorum, ani durumlarda verebilecekleri refleksler düşük olacağından kesinlikle yanlış.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TnisayG, post: 700969, member: 38790"] [b]Ynt: Traktör Kullanmak Çocuk Oyuncağı Mı?[/b] 9 yaşımda babamın zoruyla öğrenmiştim yaklaşık iki üç yıl sıkıntı çektik sürerdin sürmezdim filan derken alıştım gitti, ama 16 17 yaşıma gelene kadar yalnız bırakmadılar, evin etrafında iş olursa filan tek başıma sürerdim.yaş 17 ' i geçti ehliyet sahibi filan olunca al traktör al araba naparsan yap der gibi bişey oldu. Bilinçli olmak lazım hakikaten bazen görüyoruz köy yerinde traktörün üstünde çocuk ama direksiyondan çocuğun yolu görebildiğini düşünmüyorum, ani durumlarda verebilecekleri refleksler düşük olacağından kesinlikle yanlış. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Kullanmak Çocuk Oyuncağı Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt