PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Kullanmanın Püf Noktaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 818771" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Traktör Kullanmanın Püf Noktaları</strong></p><p></p><p>Cebrail güzel konu.</p><p>Traktör kullanın püf noktaları çok .</p><p>Şöförlük ayrı </p><p>Operatörlük ayrı.</p><p>Bilgi tecrübe ama çok çeşitli konularda.</p><p>Traktörün arkasına çeşitli ekipmanlar takılıyor bunların iyi çalışması traktörü kullananın elinde.</p><p>Mesela pullukta orta kol askı kolu pimleri boşluklu olmamalı sımsıkı olmalı hidrolık iyi çalışsın, yan kaskılar sabitlememeli hafif boşluk olmalı yan kaskılar sımsıkı iç deliklere sabitlenırse hidrolik iyi otomatık yapmaz özellikle tümosan da, küçük ve önemli detay .</p><p>Taktörü seveceksin traktör işlerini seveceksin.</p><p>Bakımlarını yapacaksın gresörlümleri her gün yağlayacaksın sezonda.</p><p>Traktörü kullananın kıyafetine çok dikkat ederim ben iş yapacak insan kıyafetinden belli olur, düğüne gider gibi abiye kıyafet sigara ağzında yada alkollü olmaz.</p><p></p><p>Çok traktörleri olan patronlar görürüm hakikaten güzel kullandırır traktörünü her sabah bakımları yapılır kontrol edilir yıkanır tertemiz, tarladaki işte aynı tertipli düzenli olur.</p><p>Sen tertipli düzenlimisin dersen pek değil çokta dağınık değil orta.</p><p>7 yaşımda babamın yanında ilk traktörü kullandım yaşım 43 .</p><p><span style="color: red">Hala seviyorum traktörü ve traktörcüleri</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 818771, member: 25443"] [b]Ynt: Traktör Kullanmanın Püf Noktaları[/b] Cebrail güzel konu. Traktör kullanın püf noktaları çok . Şöförlük ayrı Operatörlük ayrı. Bilgi tecrübe ama çok çeşitli konularda. Traktörün arkasına çeşitli ekipmanlar takılıyor bunların iyi çalışması traktörü kullananın elinde. Mesela pullukta orta kol askı kolu pimleri boşluklu olmamalı sımsıkı olmalı hidrolık iyi çalışsın, yan kaskılar sabitlememeli hafif boşluk olmalı yan kaskılar sımsıkı iç deliklere sabitlenırse hidrolik iyi otomatık yapmaz özellikle tümosan da, küçük ve önemli detay . Taktörü seveceksin traktör işlerini seveceksin. Bakımlarını yapacaksın gresörlümleri her gün yağlayacaksın sezonda. Traktörü kullananın kıyafetine çok dikkat ederim ben iş yapacak insan kıyafetinden belli olur, düğüne gider gibi abiye kıyafet sigara ağzında yada alkollü olmaz. Çok traktörleri olan patronlar görürüm hakikaten güzel kullandırır traktörünü her sabah bakımları yapılır kontrol edilir yıkanır tertemiz, tarladaki işte aynı tertipli düzenli olur. Sen tertipli düzenlimisin dersen pek değil çokta dağınık değil orta. 7 yaşımda babamın yanında ilk traktörü kullandım yaşım 43 . [color=red]Hala seviyorum traktörü ve traktörcüleri[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Kullanmanın Püf Noktaları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt