PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Traktör Ön Yükleyici Sistemleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 763647" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: ÖN YÜKLEYİCİ SİSTEMLERİ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Söylediklerinin aynen katılıyorum. Özellikle de tam teşekküllü 'tarım makineleri müteahhitliği' ve 'tarım makineleri parkları' konusu aklımda olan ciddi iş alanlarından biri. Nedenini sorarsan da cevap basit: ihtiyaç. </p><p></p><p>İnanın bir yıl içerisinde defalarca, hem de sadece kendi ihtiyaçlarım için bile, böyle bir teşekkülün ne kadar faydalı olacağını düşünüyorum.</p><p></p><p>Aklımda o kadar çok örnek var ki, hangisini vereceğime karar veremedim. Yalnız bu iş öyle köşebaşı rent a car ' cılar gibi olmamalı. Böyle bir teşekkül, silaj makinasından tesfiye küreğine (lazer), kaliteli şanzımanlı mibzer ve pnömatik ekicilerden farklı tonajlarda römorklara, farklı ihtiyaçlara hizmet veren farklı HP ' li geniş bir traktör garajından ilaçlama makinalarına, hatta çapa motoruna kadar çok geniş bir koleksiyona sahip olmalı. </p><p></p><p>Yani bölgeye özgü tarım ekipman ihtiyaçlarının tamamını karşılamalı. Yoksa teşebbüs yine amacına ulaşır ama potansiyel boşa harcanmış olur. </p><p></p><p>Kısaca gerçekten ihtiyaç. İmkanım olsa hiç düşünmez, hemen kolları sıvardım bu alanda çalışmaya. Bu %50 ekipman desteği ve ipart projesi gibi avantajları da düşününce bu işe atılmanın tam zamanı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 763647, member: 21067"] [b]Ynt: ÖN YÜKLEYİCİ SİSTEMLERİ[/b] Söylediklerinin aynen katılıyorum. Özellikle de tam teşekküllü 'tarım makineleri müteahhitliği' ve 'tarım makineleri parkları' konusu aklımda olan ciddi iş alanlarından biri. Nedenini sorarsan da cevap basit: ihtiyaç. İnanın bir yıl içerisinde defalarca, hem de sadece kendi ihtiyaçlarım için bile, böyle bir teşekkülün ne kadar faydalı olacağını düşünüyorum. Aklımda o kadar çok örnek var ki, hangisini vereceğime karar veremedim. Yalnız bu iş öyle köşebaşı rent a car ' cılar gibi olmamalı. Böyle bir teşekkül, silaj makinasından tesfiye küreğine (lazer), kaliteli şanzımanlı mibzer ve pnömatik ekicilerden farklı tonajlarda römorklara, farklı ihtiyaçlara hizmet veren farklı HP ' li geniş bir traktör garajından ilaçlama makinalarına, hatta çapa motoruna kadar çok geniş bir koleksiyona sahip olmalı. Yani bölgeye özgü tarım ekipman ihtiyaçlarının tamamını karşılamalı. Yoksa teşebbüs yine amacına ulaşır ama potansiyel boşa harcanmış olur. Kısaca gerçekten ihtiyaç. İmkanım olsa hiç düşünmez, hemen kolları sıvardım bu alanda çalışmaya. Bu %50 ekipman desteği ve ipart projesi gibi avantajları da düşününce bu işe atılmanın tam zamanı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Traktör Ön Yükleyici Sistemleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt