PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Traktör Ön Yükleyici Sistemleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 812355" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: ÖN YÜKLEYİCİ SİSTEMLERİ</strong></p><p></p><p>ilk videoda korkudan kovayı yerden kaldırmıyo, yere çok yakın tutuyo..</p><p></p><p>hayır arsalar arkaya 300-400 kg olay bitecek.. ayrıca yokuş aşağı değil, kepçenin ağzı yukarı gelecek şekilde çalışcan o kadar önemli..</p><p></p><p>*****</p><p></p><p>yazın 10 günde bi tır dolusu izolasyon malzemesi indiriyoz.. palet şeklinde en ağırı 1800 kg ve bizim son limitimiz bu..</p><p></p><p>çağırdılar gene gittim.. aynı tır aynı sürücü aynı malzeme ama indiremedik! sürücü bana bakıyo, ben ona niye olmadı diye..</p><p></p><p>iyice dikkatli baktım.. tır yolun kıyında ve bana ters meyilli, çok az da olsa öyle duruyo.. tırcıya dedimki dön yolun karşısına yanaş.. yanaştı ve meyil bize dönünce indirdik..</p><p></p><p>kısaca; bazen 1 cm, bazen 1 mm önemli..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 812355, member: 46698"] [b]Ynt: ÖN YÜKLEYİCİ SİSTEMLERİ[/b] ilk videoda korkudan kovayı yerden kaldırmıyo, yere çok yakın tutuyo.. hayır arsalar arkaya 300-400 kg olay bitecek.. ayrıca yokuş aşağı değil, kepçenin ağzı yukarı gelecek şekilde çalışcan o kadar önemli.. ***** yazın 10 günde bi tır dolusu izolasyon malzemesi indiriyoz.. palet şeklinde en ağırı 1800 kg ve bizim son limitimiz bu.. çağırdılar gene gittim.. aynı tır aynı sürücü aynı malzeme ama indiremedik! sürücü bana bakıyo, ben ona niye olmadı diye.. iyice dikkatli baktım.. tır yolun kıyında ve bana ters meyilli, çok az da olsa öyle duruyo.. tırcıya dedimki dön yolun karşısına yanaş.. yanaştı ve meyil bize dönünce indirdik.. kısaca; bazen 1 cm, bazen 1 mm önemli.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Traktör Ön Yükleyici Sistemleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt