PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
traktör , şasisi döküm mü olmalı , çelik profilden mı olmalı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çaylak çiftçi" data-source="post: 1461245" data-attributes="member: 96280"><p>Konunun sebebi ne, tam anladığımı söyleyemeyeceğim </p><p>Ama benim sorun olabileceğini düşündüğüm bir durumum var ve bunu sizlerle paylaşıp istişare yapmak istiyorum </p><p></p><p>Ben tandem tarzı büyük bir römork yaptırıyorum </p><p>Ve bu römorkun oku üst çeki'ye çok fazla yük basacak bu durumda üst çekinin traktöre sabitleyen çıvatalardan kopartabileceğini düşünüyorum </p><p></p><p>Ve böyle olası bir durumla tarlada veya asfaltta karşılaşmamam için traktörün altına şase yapmayı düşünüyorum </p><p></p><p>Bu şaseden beklentim nedir </p><p></p><p>Traktörün önünden arkasında ki asansör çekiye kadar belli yerlere bu şaseyi monte ederek asansör çekinin traktörden kopmasını engellemek ve aynı zamanda traktörün başka bir traktör veya iş makinası ile önünden bağlanarak çekilmek suretiyle düşük bir ihtimal de olsa traktörün ikiye ayrılmasını engellemek olacaktır </p><p></p><p>Vereceğiniz değerli yanıtları bekliyor olacağım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çaylak çiftçi, post: 1461245, member: 96280"] Konunun sebebi ne, tam anladığımı söyleyemeyeceğim Ama benim sorun olabileceğini düşündüğüm bir durumum var ve bunu sizlerle paylaşıp istişare yapmak istiyorum Ben tandem tarzı büyük bir römork yaptırıyorum Ve bu römorkun oku üst çeki'ye çok fazla yük basacak bu durumda üst çekinin traktöre sabitleyen çıvatalardan kopartabileceğini düşünüyorum Ve böyle olası bir durumla tarlada veya asfaltta karşılaşmamam için traktörün altına şase yapmayı düşünüyorum Bu şaseden beklentim nedir Traktörün önünden arkasında ki asansör çekiye kadar belli yerlere bu şaseyi monte ederek asansör çekinin traktörden kopmasını engellemek ve aynı zamanda traktörün başka bir traktör veya iş makinası ile önünden bağlanarak çekilmek suretiyle düşük bir ihtimal de olsa traktörün ikiye ayrılmasını engellemek olacaktır Vereceğiniz değerli yanıtları bekliyor olacağım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
traktör , şasisi döküm mü olmalı , çelik profilden mı olmalı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt