PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Seçeneği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1216416" data-attributes="member: 56055"><p>Ortadan vitesli Tümosanlar iyidir, fakat umarım sizden önceki sahibi balya vs. ağır işe yapmamıştır. O modelde ve saatte bir traktör yılda 500 saat civarında çalışmıştır. İnşallah bir sıkıntı yoktur ve zamanla çıkmaz. Bunu kimse garanti edemez.</p><p></p><p> Bir de ben genelde kendi traktör bakımlarımı Tümosan servisinde yaptırıyorum. Orada bahsedilen model ve çeşitli modellerde Tümosan traktör eksik olmaz, ikiye bölünüp tamir gerektiren Tümosan bile gördüğüm çok olmuştur.</p><p></p><p>Tümosan sıfır alıp büyük bir arıza çıkmadan aktif kullanılan da var halen, biraz korudun mu gider her türlü. Diğer markalardan biraz daha nazik kullanmak gerekiyor desem yalan olmaz.</p><p></p><p> Tümosanın en büyük numarası acı kuvvetidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1216416, member: 56055"] Ortadan vitesli Tümosanlar iyidir, fakat umarım sizden önceki sahibi balya vs. ağır işe yapmamıştır. O modelde ve saatte bir traktör yılda 500 saat civarında çalışmıştır. İnşallah bir sıkıntı yoktur ve zamanla çıkmaz. Bunu kimse garanti edemez. Bir de ben genelde kendi traktör bakımlarımı Tümosan servisinde yaptırıyorum. Orada bahsedilen model ve çeşitli modellerde Tümosan traktör eksik olmaz, ikiye bölünüp tamir gerektiren Tümosan bile gördüğüm çok olmuştur. Tümosan sıfır alıp büyük bir arıza çıkmadan aktif kullanılan da var halen, biraz korudun mu gider her türlü. Diğer markalardan biraz daha nazik kullanmak gerekiyor desem yalan olmaz. Tümosanın en büyük numarası acı kuvvetidir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Seçeneği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt