PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Seçimi Konusunda Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI TALHA" data-source="post: 730639" data-attributes="member: 448"><p>Öncelikle Selamün Aleyküm abilerim, kardeşlerim.</p><p></p><p>2 konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım olacak </p><p></p><p>Birincisi ; %50 hibeyle traktöre yazılmayı düşünüyoruz nasıl yazılabiliriz yazılan veya hibe çıkan varmı? Bilgilendirizseniz sevinirim..</p><p></p><p>İkincisi traktör mevzusu ; bu konunun daha vakti var tabiki bir de illa ki çıkacak diye garanti yok </p><p>yine de bir sorayım dedim, traktör olarak babam yola ikinci New Holland ' la devam edelim diyor abim (Poyrazlı Salih) Erkunt Kıymet 90 alalım diyor benim görüşüm de yanlış hatırlamıyosam Kıymet 90 ile Kudret 100 arasında bin lira vardı madem öyle almışken 100lük alalım diyorum sizin görüşünüz nedir?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI TALHA, post: 730639, member: 448"] Öncelikle Selamün Aleyküm abilerim, kardeşlerim. 2 konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım olacak Birincisi ; %50 hibeyle traktöre yazılmayı düşünüyoruz nasıl yazılabiliriz yazılan veya hibe çıkan varmı? Bilgilendirizseniz sevinirim.. İkincisi traktör mevzusu ; bu konunun daha vakti var tabiki bir de illa ki çıkacak diye garanti yok yine de bir sorayım dedim, traktör olarak babam yola ikinci New Holland ' la devam edelim diyor abim (Poyrazlı Salih) Erkunt Kıymet 90 alalım diyor benim görüşüm de yanlış hatırlamıyosam Kıymet 90 ile Kudret 100 arasında bin lira vardı madem öyle almışken 100lük alalım diyorum sizin görüşünüz nedir? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Seçimi Konusunda Yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt