PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
.....................................Traktör Seçimi............................
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İlkan" data-source="post: 716179" data-attributes="member: 45320"><p><strong>Ynt: .....................................Traktör Seçimi............................</strong></p><p></p><p>arkadaşlar traktörü kötene koştuk 2615 ' i 3 ' lü 14 numara ile ,aslında motora büyük,bayii 3 ' lü 13 numara iyi dedi.Traktör 14 lüde zorlanıyor normalde ,tabiatıylada fazla yakıyor.54 beygir bir traktör çift çeker 3 lü 14 lü ile bir dönüme sizce ne yakar veya tt 55 ne yakar diye sormak isterim sizlere takviye 3 ile sürüyoruz veya rampada ikiyle ama çekiyor biraz yavaş gidiyor ama helal olsun iyi çekiyor. ben 3 lü 13 ' te ısrar ettim kardeşim 14 lü olsun dedi ileride yeni traktör alırsak ikinciyi büyüğünü alırsak iyi olur dedi..arkadaşlar yorumlarınızı ve önerilerinizi lütfen bekliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İlkan, post: 716179, member: 45320"] [b]Ynt: .....................................Traktör Seçimi............................[/b] arkadaşlar traktörü kötene koştuk 2615 ' i 3 ' lü 14 numara ile ,aslında motora büyük,bayii 3 ' lü 13 numara iyi dedi.Traktör 14 lüde zorlanıyor normalde ,tabiatıylada fazla yakıyor.54 beygir bir traktör çift çeker 3 lü 14 lü ile bir dönüme sizce ne yakar veya tt 55 ne yakar diye sormak isterim sizlere takviye 3 ile sürüyoruz veya rampada ikiyle ama çekiyor biraz yavaş gidiyor ama helal olsun iyi çekiyor. ben 3 lü 13 ' te ısrar ettim kardeşim 14 lü olsun dedi ileride yeni traktör alırsak ikinciyi büyüğünü alırsak iyi olur dedi..arkadaşlar yorumlarınızı ve önerilerinizi lütfen bekliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
.....................................Traktör Seçimi............................
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt