PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hüseyin 58 58" data-source="post: 1283296" data-attributes="member: 82637"><p>Tt lerin neyini kötülüyorlar anlamadım bir traktöre yapabileceği işin fazlasını isterseniz iddaalasip zorlarsabiz bu durum birde agir yük altında olursa illaki bir yerden bi sıkıntı verecektir bu her marka için geçerli bir olasilik </p><p>10 yıl Mf 240 s kullandım 2003 model disk fren olanından yolda güzel ara işlerde de fena değil lakin pulluk ta sıkıntılı seri bir ile zorlanıyor takviye dört ile iş bitmiyor derken ayna mahruti dişlisi kırıldı yaptırıp sattım galeriye tt 50 2013 model aldim turbo interkollü mf yi alan kişide de kırılmış dişli zaten bir kez kırılınca daha düzeni bozuluyor Mf ile mazim böyle </p><p>Şimdi aynı pulluğu seri bir ile kullanmaktayim daha az yakıtla daha keyifli iş yaparak şimdi bu durumda nasıl tt 50 kötü diyebiliriz Mf de 3000 serisini haricinde diğerlerini pek beğenmiyorum </p><p>Seceklerinize tt 65 ide ekleyin bence 4 çeker ile isim yok derseniz tt 65 tek çeker çok ideal güç yakıt olarakta oldukça dengeli 96 model 54 c yı verip 2000 modelini almak pek mantıklı değil </p><p>2010 ve üzeri modeller bence daha akıllıca bir seçenek gibi geliyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hüseyin 58 58, post: 1283296, member: 82637"] Tt lerin neyini kötülüyorlar anlamadım bir traktöre yapabileceği işin fazlasını isterseniz iddaalasip zorlarsabiz bu durum birde agir yük altında olursa illaki bir yerden bi sıkıntı verecektir bu her marka için geçerli bir olasilik 10 yıl Mf 240 s kullandım 2003 model disk fren olanından yolda güzel ara işlerde de fena değil lakin pulluk ta sıkıntılı seri bir ile zorlanıyor takviye dört ile iş bitmiyor derken ayna mahruti dişlisi kırıldı yaptırıp sattım galeriye tt 50 2013 model aldim turbo interkollü mf yi alan kişide de kırılmış dişli zaten bir kez kırılınca daha düzeni bozuluyor Mf ile mazim böyle Şimdi aynı pulluğu seri bir ile kullanmaktayim daha az yakıtla daha keyifli iş yaparak şimdi bu durumda nasıl tt 50 kötü diyebiliriz Mf de 3000 serisini haricinde diğerlerini pek beğenmiyorum Seceklerinize tt 65 ide ekleyin bence 4 çeker ile isim yok derseniz tt 65 tek çeker çok ideal güç yakıt olarakta oldukça dengeli 96 model 54 c yı verip 2000 modelini almak pek mantıklı değil 2010 ve üzeri modeller bence daha akıllıca bir seçenek gibi geliyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt