PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci35" data-source="post: 1304157" data-attributes="member: 85398"><p>Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Konya'da 300 dekar sulu tarla işliyorum. Bu yıl mısır ekmeye de başlayacağım. Tarla harici çok az ufak tefek getir götür işlerim olur. Yani alacağım traktör hep tarlada kullanılacak. 2.el düşük saatli temiz ithal bir traktör almak istiyorum. Seçeneklerim Case Farmall115/105 c, New Holland T5 115/105, Deutz 5110/5100g, MF 5430/5440/5445, John Deere 5095/5105m,Claas axos 330,Landini 115h,Kubota m108(her ne kadar beğenmesemde). Aslan besliyorsan hesabı yakıta önem vermiyorum. Benim için önemli olan 1 konfor, 2 özellik ve 3 güç. Konya'da herhangi bir markanın servis sıkıntısı yok. Tüm markaların servisi var. Bu yazdıklarım aşağı yukarı birbirine yakın fiyatlı makineler. Max 200 bin TL gibi bir bütçe var kafamda. Seçiminiz ne olurdu? Herkes kendi fikrini ve beğendiği traktörü yazabilir. Lütfen tartışma olmasın. Kubota hariç hepsine aynı mesafedeyim. Dersiniz ki landinin fiyat-performans oranı iyidir. Onu da düşünürüm. Bunların içinde en pahalıları bildiğiniz gibi Mf ve Jd. O yüzden onların saati diğerlerinin 2 katı civarında oynuyor max. 200 bin TL bandı olduğu içinbunu da göz önünde bulundurun. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Forumun herhangi bir kuralını çiğnemiş isem lütfen uyarınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci35, post: 1304157, member: 85398"] Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Konya'da 300 dekar sulu tarla işliyorum. Bu yıl mısır ekmeye de başlayacağım. Tarla harici çok az ufak tefek getir götür işlerim olur. Yani alacağım traktör hep tarlada kullanılacak. 2.el düşük saatli temiz ithal bir traktör almak istiyorum. Seçeneklerim Case Farmall115/105 c, New Holland T5 115/105, Deutz 5110/5100g, MF 5430/5440/5445, John Deere 5095/5105m,Claas axos 330,Landini 115h,Kubota m108(her ne kadar beğenmesemde). Aslan besliyorsan hesabı yakıta önem vermiyorum. Benim için önemli olan 1 konfor, 2 özellik ve 3 güç. Konya'da herhangi bir markanın servis sıkıntısı yok. Tüm markaların servisi var. Bu yazdıklarım aşağı yukarı birbirine yakın fiyatlı makineler. Max 200 bin TL gibi bir bütçe var kafamda. Seçiminiz ne olurdu? Herkes kendi fikrini ve beğendiği traktörü yazabilir. Lütfen tartışma olmasın. Kubota hariç hepsine aynı mesafedeyim. Dersiniz ki landinin fiyat-performans oranı iyidir. Onu da düşünürüm. Bunların içinde en pahalıları bildiğiniz gibi Mf ve Jd. O yüzden onların saati diğerlerinin 2 katı civarında oynuyor max. 200 bin TL bandı olduğu içinbunu da göz önünde bulundurun. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Forumun herhangi bir kuralını çiğnemiş isem lütfen uyarınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt