PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mrtmzrk" data-source="post: 1304204" data-attributes="member: 82042"><p>Sakıncası yoksa ben de neden Deutz u elediğimi söylemek istiyorum.Size yardımcı olmak açısından.</p><p> Üzerinde ki motor sdf grubunun motoru olsada deutz motor değildi (Çok fark olamayabilir ama deutz ismini görmek istiyor insan).</p><p> Katolog değerlerinde nominal gücü 102hp yazıyordu (arkamda pulluk varken bana vereceği güç bu).</p><p> Mekanik bir shuttle a sahip olması (Mekanik shuttle benim 2007 model td85 imde de var).Aslinda bu shuttle bile değil, mekik şanzıman diyebiliriz.</p><p> Deutzun piyasaya sürdüğü ürünleri kısa sürede satışını durdurup başka ürünleri satışa sunması.Mesela 5115 g vardı onu bitirdi 5110g sürdü gibi.</p><p> 2. El piyasasının düşük olması.Sahibinden.com da gördüğüm fiyatlara göre konuşuyorum.</p><p> İllaki artısıda vardır ama benim ilk aşama da gördüğüm eksiklikler bunlar.</p><p>5110G için yazdım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mrtmzrk, post: 1304204, member: 82042"] Sakıncası yoksa ben de neden Deutz u elediğimi söylemek istiyorum.Size yardımcı olmak açısından. Üzerinde ki motor sdf grubunun motoru olsada deutz motor değildi (Çok fark olamayabilir ama deutz ismini görmek istiyor insan). Katolog değerlerinde nominal gücü 102hp yazıyordu (arkamda pulluk varken bana vereceği güç bu). Mekanik bir shuttle a sahip olması (Mekanik shuttle benim 2007 model td85 imde de var).Aslinda bu shuttle bile değil, mekik şanzıman diyebiliriz. Deutzun piyasaya sürdüğü ürünleri kısa sürede satışını durdurup başka ürünleri satışa sunması.Mesela 5115 g vardı onu bitirdi 5110g sürdü gibi. 2. El piyasasının düşük olması.Sahibinden.com da gördüğüm fiyatlara göre konuşuyorum. İllaki artısıda vardır ama benim ilk aşama da gördüğüm eksiklikler bunlar. 5110G için yazdım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt