PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1304225" data-attributes="member: 16201"><p>Kendimde farmall c kullanıcısı olarak belirteyim motor hacmi düşük olduğundan insan kafasında acaba diyor ama ben gerçekden o gücü yansıttığını düşünüyorum.2019 modelleri daha uzun ve eko şanzıman yanlışım yoksa 22 gazda tam hıza ulaştıktan sonra kendisini 18 gaza düşürerek ekonomi sağlıyor.Jd m serisine göre uzun 5445 e göre kısa motor.kısa olmasınında avatjları var güç kaybı daha az olur rampalarda vs daha tutarlı.farmall c kompakt tasarımlı gel-git li işiniz çoksa tercih edilebilir.Bütcenize uygun az yakıtlı ve temiz piyasası olan bir seri.crd motor hilo ve eko şanzıman.shuttle ve elektronik hidrolik kontrolü gibi güzel özellikler mevcut.ben 85c ye 1490 kilo 290 rötavatör aldım millet dalga geçti çalıştırmaz diye hatta bayi bile vermek istemedi ama diğer 85c kullanıcılarına danışarak sorun teşkil etmediğini duyunca kararım değişmedi.daha öncede yazdım 5445i de beğeniyorum.deutz5c de güzel.ha bu arada 4g hantal.2.vites gaz vermeden zor kalkıyor 90g.ben farmalla ayağımı sert kaldırmadıkca arkada römork varken gaz vermeden 4 le kalkıyorum.önüne güzel bir tampon takılırsa şahlanma sorunu pek olacağını sanmıyorum. Farmall c depo fula yakın 4460 kilo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1304225, member: 16201"] Kendimde farmall c kullanıcısı olarak belirteyim motor hacmi düşük olduğundan insan kafasında acaba diyor ama ben gerçekden o gücü yansıttığını düşünüyorum.2019 modelleri daha uzun ve eko şanzıman yanlışım yoksa 22 gazda tam hıza ulaştıktan sonra kendisini 18 gaza düşürerek ekonomi sağlıyor.Jd m serisine göre uzun 5445 e göre kısa motor.kısa olmasınında avatjları var güç kaybı daha az olur rampalarda vs daha tutarlı.farmall c kompakt tasarımlı gel-git li işiniz çoksa tercih edilebilir.Bütcenize uygun az yakıtlı ve temiz piyasası olan bir seri.crd motor hilo ve eko şanzıman.shuttle ve elektronik hidrolik kontrolü gibi güzel özellikler mevcut.ben 85c ye 1490 kilo 290 rötavatör aldım millet dalga geçti çalıştırmaz diye hatta bayi bile vermek istemedi ama diğer 85c kullanıcılarına danışarak sorun teşkil etmediğini duyunca kararım değişmedi.daha öncede yazdım 5445i de beğeniyorum.deutz5c de güzel.ha bu arada 4g hantal.2.vites gaz vermeden zor kalkıyor 90g.ben farmalla ayağımı sert kaldırmadıkca arkada römork varken gaz vermeden 4 le kalkıyorum.önüne güzel bir tampon takılırsa şahlanma sorunu pek olacağını sanmıyorum. Farmall c depo fula yakın 4460 kilo. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt