PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci35" data-source="post: 1304330" data-attributes="member: 85398"><p>Bundan 8 - 10 ay öncesine kadar 180-200 bin TL ye Deutz C ilanları vardı. Şimdilerde pek görünmüyor.</p><p></p><p></p><p>Hayırlısı olsun hocam kafana takma sonuçta bir John Deere sahibisin pişmanlık duyucağın bir şey yok bence gayet iyi bir traktör bu segmentlerde hep adı geçen ve zirveye oynayan bir model ve marka . John Deere tüm parçalarını kendi üreten bir firma. Motor şanzıman uyumu iyidir diye düşünüyorum. Bu da bir avantaj toplama bir traktör değil. John Deere gerçekten çok başka. Yukarıda da yazıldığı gibi parçası çok pahalı sadece bir yerini bozulduğunda çift rakamlı paralar ödemek çok olası bir durum. Case konusunda ise </p><p>Fenomen nickli beyefendi kullanıcısıymış ve en iyi bilenlerden biri de odur. Çekişinin iyi olduğundan bahsetmiş. Motor 3.4 lt. ama teknolojik bir motor. Sonuçta eskiden 6 silindir bilmem kaç litre ama 50 bg traktörler varmış. Kullanılan teknoloji öneml. </p><p>Ben yormam ağlatmam traktörü düzgün kullanırım. Çekebileceği yükü veririm. Landini ve Kubotayı ise eledim kesin olarak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci35, post: 1304330, member: 85398"] Bundan 8 - 10 ay öncesine kadar 180-200 bin TL ye Deutz C ilanları vardı. Şimdilerde pek görünmüyor. Hayırlısı olsun hocam kafana takma sonuçta bir John Deere sahibisin pişmanlık duyucağın bir şey yok bence gayet iyi bir traktör bu segmentlerde hep adı geçen ve zirveye oynayan bir model ve marka . John Deere tüm parçalarını kendi üreten bir firma. Motor şanzıman uyumu iyidir diye düşünüyorum. Bu da bir avantaj toplama bir traktör değil. John Deere gerçekten çok başka. Yukarıda da yazıldığı gibi parçası çok pahalı sadece bir yerini bozulduğunda çift rakamlı paralar ödemek çok olası bir durum. Case konusunda ise Fenomen nickli beyefendi kullanıcısıymış ve en iyi bilenlerden biri de odur. Çekişinin iyi olduğundan bahsetmiş. Motor 3.4 lt. ama teknolojik bir motor. Sonuçta eskiden 6 silindir bilmem kaç litre ama 50 bg traktörler varmış. Kullanılan teknoloji öneml. Ben yormam ağlatmam traktörü düzgün kullanırım. Çekebileceği yükü veririm. Landini ve Kubotayı ise eledim kesin olarak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt