PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci35" data-source="post: 1304534" data-attributes="member: 85398"><p>O fiyatlara çıkmak istemiyorum hocam. Tarım zaten bitmişken yatırımlardan kısmak en doğrusu. En son damlama sistemi aldım bir dünya para verdim 2 plastiğe devlet daha hibe yatıracak 6 ay oldu. Zaten firmalar hibe var diye fiyatları 2 ye katlıyor 50 liralık mala 100 ödüyorsun hibenin hiç bir anlamı kalmıyor. Arada bu sistemlerin üreticileri ve 3-5 çer çakal zengin oluyor. Devleti yiyor. Devlet napıyor? uyuyor ya da tilki uykusuna yatıyor. Umurunda da değil. Destekler hibeler göstermelik. Tarımın milli gelirdeki yeri sadece %6. Devlet ise yaralanmışken ölsün gitsin banane diyor. O yüzden yatırım yaparken içim acıyor gerçekten. Devamlı çiftçinin etrafındaki akbabalar zengin oluyor devlet uyuyor çiftçi uyuyor. Olan bu. O yüzden az yatırım bu ülkenin hakettiği kimse kusura bakmasın. İş hacmimi 2-3 katına çıkarabilirim evim yeni garajım yeni ama inanın oraya harcayacağım para ve enerjiye değmez. Başka sektörlerle uğraşırım tarım da yan gelir olur minvalinde uğraşıyorum bu işle. Neden ithal arıyorsun o zaman? diyebilirsin. Yerli traktörlerde az sayılmaz temiz td 100 110 lar 120 - 130 bin TL benim gözümde ise değeri 50 bin TL. inanın yerli traktörlere avrupada 5 kuruş vermezler. O yüzden yerliler o paraları haketmediği için ithal bakıyorum. Az önce buğday ithalatında rekor kırıldı haberini okudum sinirlendim. Bu uzun yazı o yüzden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci35, post: 1304534, member: 85398"] O fiyatlara çıkmak istemiyorum hocam. Tarım zaten bitmişken yatırımlardan kısmak en doğrusu. En son damlama sistemi aldım bir dünya para verdim 2 plastiğe devlet daha hibe yatıracak 6 ay oldu. Zaten firmalar hibe var diye fiyatları 2 ye katlıyor 50 liralık mala 100 ödüyorsun hibenin hiç bir anlamı kalmıyor. Arada bu sistemlerin üreticileri ve 3-5 çer çakal zengin oluyor. Devleti yiyor. Devlet napıyor? uyuyor ya da tilki uykusuna yatıyor. Umurunda da değil. Destekler hibeler göstermelik. Tarımın milli gelirdeki yeri sadece %6. Devlet ise yaralanmışken ölsün gitsin banane diyor. O yüzden yatırım yaparken içim acıyor gerçekten. Devamlı çiftçinin etrafındaki akbabalar zengin oluyor devlet uyuyor çiftçi uyuyor. Olan bu. O yüzden az yatırım bu ülkenin hakettiği kimse kusura bakmasın. İş hacmimi 2-3 katına çıkarabilirim evim yeni garajım yeni ama inanın oraya harcayacağım para ve enerjiye değmez. Başka sektörlerle uğraşırım tarım da yan gelir olur minvalinde uğraşıyorum bu işle. Neden ithal arıyorsun o zaman? diyebilirsin. Yerli traktörlerde az sayılmaz temiz td 100 110 lar 120 - 130 bin TL benim gözümde ise değeri 50 bin TL. inanın yerli traktörlere avrupada 5 kuruş vermezler. O yüzden yerliler o paraları haketmediği için ithal bakıyorum. Az önce buğday ithalatında rekor kırıldı haberini okudum sinirlendim. Bu uzun yazı o yüzden. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktör seçiminde tavsiyeleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt