PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TRAKTOR SEÇİMİNDE YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 300291" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: TRAKTOR SEÇİMİNDE YARDIM</strong></p><p></p><p>Bak arkadaşım yada abim. Senin bu besi işinde ayak işlerin fazla olacak. Onun için 2 tane traktör şart. Bir tane STEYR 8073 alıp önüne kepçe taktırmanı tavsiye ederim. Kendim uzun yıllar boyunca STEYR 8073 kullandım. Her türlü işi de yapar. STEYR 8073 ile gübre doldurma, gübre çekme, getir götür, taşımacılık tarzı işleri az yakıtla mükemmel bir şekilde yaparsın. Parçası her yerde bulunuyor, ucuzdur ve boldur. Manevra kabiliyeti kesinlikle ve kesinlikle çoktur ve bu senin işini kolaylaştırır. Dar alanda güzel işler çıkarırsın. Ben taktırdığım hidrolik direksiyonla olduğum yerde tek fren yapmadan sıfır çiziyordum. Gelelim diğer traktöre, güzelce bir piyasayı araştır derim. Bence paran yeterli ise sıfır motor al. Çünkü 2. el motorlarda istediğini hemen bulamayabilirsin. Slaj, balya, yem karma makinaları için kuyruk mili iyi olmalı ve vites seçeneği çok olmalı. Bölgende hangi traktörün servisçiliği yaygınsa o traktör markasını incele. Şu an elimde TÜMOSAN 74-80 DTK var. Canavar gibi makina. Sana tavsiyem bunun 90-80 DTK sını alabilirsen güzel seçim yapmış olursun. Sıfırıda bölgeden bölgeye değişiyor. Bildiğim kadarıyla en ucuz bulduğum sıfır 90-80 DTK 55 bin lira idi. Seçim senin hayırlı kazançlar dilerim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 300291, member: 919"] [b]Ynt: TRAKTOR SEÇİMİNDE YARDIM[/b] Bak arkadaşım yada abim. Senin bu besi işinde ayak işlerin fazla olacak. Onun için 2 tane traktör şart. Bir tane STEYR 8073 alıp önüne kepçe taktırmanı tavsiye ederim. Kendim uzun yıllar boyunca STEYR 8073 kullandım. Her türlü işi de yapar. STEYR 8073 ile gübre doldurma, gübre çekme, getir götür, taşımacılık tarzı işleri az yakıtla mükemmel bir şekilde yaparsın. Parçası her yerde bulunuyor, ucuzdur ve boldur. Manevra kabiliyeti kesinlikle ve kesinlikle çoktur ve bu senin işini kolaylaştırır. Dar alanda güzel işler çıkarırsın. Ben taktırdığım hidrolik direksiyonla olduğum yerde tek fren yapmadan sıfır çiziyordum. Gelelim diğer traktöre, güzelce bir piyasayı araştır derim. Bence paran yeterli ise sıfır motor al. Çünkü 2. el motorlarda istediğini hemen bulamayabilirsin. Slaj, balya, yem karma makinaları için kuyruk mili iyi olmalı ve vites seçeneği çok olmalı. Bölgende hangi traktörün servisçiliği yaygınsa o traktör markasını incele. Şu an elimde TÜMOSAN 74-80 DTK var. Canavar gibi makina. Sana tavsiyem bunun 90-80 DTK sını alabilirsen güzel seçim yapmış olursun. Sıfırıda bölgeden bölgeye değişiyor. Bildiğim kadarıyla en ucuz bulduğum sıfır 90-80 DTK 55 bin lira idi. Seçim senin hayırlı kazançlar dilerim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TRAKTOR SEÇİMİNDE YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt