PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Seçiminde Yardım!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="historyman" data-source="post: 1007399" data-attributes="member: 24699"><p>Yakıt konusu hangi şartlarda, hangi motorla karşılaştırıldığına göre değişir. Şehir efsanesi diye bir laf vardır bunu bizlere uyarlarsak bu tür köy efsanelerini ezbere tekrar etmeyelim arkadaşlar nail abi yıllardır kullanıyor fikirlerini yazarsa daha isabetli olur. Deneme sürüşü için tavsiye güvendiğin bir usta varsa al götür ya da motoru ona götür ha bu demek değil her şeyi mükemmel anlayacaksınız. Teknik bilgisine güvendiğin biri varsa onunla da gidebilirsin yok ben gideceğim dersen rampa bir yolda ki bu en az 25-30 derecelik bir eğimden bahsediyorum kelle olarak buçuklu ise seri 3 ve 3 buçukla eğer eski tip şanzuman olacaksa 4 vitesle gazla ben en ufak bir boğulma hissedersen enjektör sibop ayarı istiyor demektir eğer boğulma fazla ise rektefiyeye kadar yolu var demektir. Yanlışım var ise arkadaşlar düzeltir. Bu hatayı ben yaptım zamanında tecrübe ile sabittir. Son olarak buçuklu şanzuman tavsiye ederim zira kullandık buçuklu 265s yi şimdi ise 286goldu kullanıyoruz halihazırda naçizane fikirlerim ve tavsiyelerim bunlardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="historyman, post: 1007399, member: 24699"] Yakıt konusu hangi şartlarda, hangi motorla karşılaştırıldığına göre değişir. Şehir efsanesi diye bir laf vardır bunu bizlere uyarlarsak bu tür köy efsanelerini ezbere tekrar etmeyelim arkadaşlar nail abi yıllardır kullanıyor fikirlerini yazarsa daha isabetli olur. Deneme sürüşü için tavsiye güvendiğin bir usta varsa al götür ya da motoru ona götür ha bu demek değil her şeyi mükemmel anlayacaksınız. Teknik bilgisine güvendiğin biri varsa onunla da gidebilirsin yok ben gideceğim dersen rampa bir yolda ki bu en az 25-30 derecelik bir eğimden bahsediyorum kelle olarak buçuklu ise seri 3 ve 3 buçukla eğer eski tip şanzuman olacaksa 4 vitesle gazla ben en ufak bir boğulma hissedersen enjektör sibop ayarı istiyor demektir eğer boğulma fazla ise rektefiyeye kadar yolu var demektir. Yanlışım var ise arkadaşlar düzeltir. Bu hatayı ben yaptım zamanında tecrübe ile sabittir. Son olarak buçuklu şanzuman tavsiye ederim zira kullandık buçuklu 265s yi şimdi ise 286goldu kullanıyoruz halihazırda naçizane fikirlerim ve tavsiyelerim bunlardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör Seçiminde Yardım!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt