PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTOR TAVSİYESİ | 20000-34000 arası çiftçeker |YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="saitkose" data-source="post: 978397" data-attributes="member: 60577"><p>Merhabalar 640 traktorum var çiftçekere geçiş yapmak istiyorum (en fazla 1 sene töleransım olur) bu fıyat arası traktorler arasında hangısıı tercıh edersiniz veya baska traktor tavsiye edebilirmisiniz..| Suankı gözdelerim Başak 4wd 2073 sh yeni tip,Hattat 60,LS 60,eğer uygun fıyata bulabılırsem 266G,Universal 683 Dt (suan en cok fiyat tip olarak beğendigimbu) pek teknik ozellıklerden anlamam acıkca yani bilmem su sanzuman su fren acıklarsanız sevinirim şimdiden herkesin eline sağlık |||||KONUYU NEREYE ACACAGIMI BULAMADIM ADMINLER DUZENLERSE SEVİNİRİM|||| KONFOR ; MOTOR GÜCÜ ; ÇEKİŞ ; TİP ; F/P ;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="saitkose, post: 978397, member: 60577"] Merhabalar 640 traktorum var çiftçekere geçiş yapmak istiyorum (en fazla 1 sene töleransım olur) bu fıyat arası traktorler arasında hangısıı tercıh edersiniz veya baska traktor tavsiye edebilirmisiniz..| Suankı gözdelerim Başak 4wd 2073 sh yeni tip,Hattat 60,LS 60,eğer uygun fıyata bulabılırsem 266G,Universal 683 Dt (suan en cok fiyat tip olarak beğendigimbu) pek teknik ozellıklerden anlamam acıkca yani bilmem su sanzuman su fren acıklarsanız sevinirim şimdiden herkesin eline sağlık |||||KONUYU NEREYE ACACAGIMI BULAMADIM ADMINLER DUZENLERSE SEVİNİRİM|||| KONFOR ; MOTOR GÜCÜ ; ÇEKİŞ ; TİP ; F/P ; [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTOR TAVSİYESİ | 20000-34000 arası çiftçeker |YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt