PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Traktör tavsiyesi alabilir miyim (Fiat, MF)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1290226" data-attributes="member: 59451"><p>cevizin arasını niye pulluk yada kazayağı ile süreceksinki, kuyruk miliyle çalışan rotil sürmen daha iyi olur, steyr alsan bakımlı yürür, kuyruk milli işleride tarla sürümünüde güzel yaparsın, hem parçaları ucuz hem her işini fazlasıyla görür. bizim burada biri ceviz dikti gitti sıfır john deere 5625 aldıydı, gerek yok sıfıra, kuyruk mili işlerinide iyi yapan traktör olması avantaj olur, ben olsam direk steyr768 alırım temiz, hem tarla sürer hem eker hem çapalar, parça desen bol internetten sipariş et gelsin taktır ustaya, tabiki cevizlerin arası ne kadar? kaç metre yaptın bilmiyorum ama 5625 in yerine 768steyr daha iyi yapar benim gördüğüm cevizlerin arasını, üstelik 2. el aşağıya attığım linkte benzerler var, tabi motorunu hidroliğini falan anlayan biriylen görmeden almamak lazım.</p><p><a href="https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-1981-steyr-768-yeni-muayeneli-hidrolik-direksiyonlu-724718528/detay" target="_blank">https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-1981-steyr-768-yeni-muayeneli-hidrolik-direksiyonlu-724718528/detay</a></p><p><u>linkteki gibi böyle bişey alır görürdüm işimi, hem kuyruk millide ara sürer hem tarla sürer, sıfır traktöre ne gerek varki. bu traktör herşeysiyle fazla bile. kaç saat çalışacakki, ağaçların arası darsa ona bişey diyemem, manisa denizli hep 60-56 yada 240 veya 54c ile 480 gibi traktör kullanıyor biliyorum, lakin bunlar heryere girsede işgücü ona keza daha zayıf. 480 25 bin lira-640 lar 30 bin lira bu neymiş böyle... mümkün değil steyr in yaptığını yapamazlar.</u></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1290226, member: 59451"] cevizin arasını niye pulluk yada kazayağı ile süreceksinki, kuyruk miliyle çalışan rotil sürmen daha iyi olur, steyr alsan bakımlı yürür, kuyruk milli işleride tarla sürümünüde güzel yaparsın, hem parçaları ucuz hem her işini fazlasıyla görür. bizim burada biri ceviz dikti gitti sıfır john deere 5625 aldıydı, gerek yok sıfıra, kuyruk mili işlerinide iyi yapan traktör olması avantaj olur, ben olsam direk steyr768 alırım temiz, hem tarla sürer hem eker hem çapalar, parça desen bol internetten sipariş et gelsin taktır ustaya, tabiki cevizlerin arası ne kadar? kaç metre yaptın bilmiyorum ama 5625 in yerine 768steyr daha iyi yapar benim gördüğüm cevizlerin arasını, üstelik 2. el aşağıya attığım linkte benzerler var, tabi motorunu hidroliğini falan anlayan biriylen görmeden almamak lazım. [URL]https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-1981-steyr-768-yeni-muayeneli-hidrolik-direksiyonlu-724718528/detay[/URL] [U]linkteki gibi böyle bişey alır görürdüm işimi, hem kuyruk millide ara sürer hem tarla sürer, sıfır traktöre ne gerek varki. bu traktör herşeysiyle fazla bile. kaç saat çalışacakki, ağaçların arası darsa ona bişey diyemem, manisa denizli hep 60-56 yada 240 veya 54c ile 480 gibi traktör kullanıyor biliyorum, lakin bunlar heryere girsede işgücü ona keza daha zayıf. 480 25 bin lira-640 lar 30 bin lira bu neymiş böyle... mümkün değil steyr in yaptığını yapamazlar.[/U] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Traktör tavsiyesi alabilir miyim (Fiat, MF)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt