PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Tavsiyesi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 958694" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Traktör Tavsiyesi?</strong></p><p></p><p>Hiç tecrübem yok. Köye giderim, arada yardım ederim tanıdıklara ama tecrübe yok denecek kadar az. </p><p></p><p>Zaten kpss ' ye girip ilçede bir devlet dairesinde kariyer uzmanı olmayı düşünüyorum. Zamanla yükselebilirim o işte de. Bu sebeple tarımından kazandığım tarıma ve sonrasında da hayvancılığa gidecek muhtemelen. Başlangıç için de 200-300 dönüme kadar ekip biçeceğim ekipmanları almak istiyorum. </p><p></p><p>Sıfır traktörü ancak işler yoluna girip rahatlayınca alabilirim. Şuan tarım ve hayvancılığa ayırdığım 150 bin TL gibi bir bütçe var. Fakat tecrübem yokken hepsini yatırmak yanlış olur. İşe girdikten sonra yavaş yavaş değerlendireceğim bu parayı. Tarıma da zaten tecrübe kazanmak için girmek istiyorum. Hiç borca, krediye bulaşmadan hedeflerime ulaşmak istiyorum. Yavaş ama sağlam gideceğim inşallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 958694, member: 48547"] [b]Ynt: Traktör Tavsiyesi?[/b] Hiç tecrübem yok. Köye giderim, arada yardım ederim tanıdıklara ama tecrübe yok denecek kadar az. Zaten kpss ' ye girip ilçede bir devlet dairesinde kariyer uzmanı olmayı düşünüyorum. Zamanla yükselebilirim o işte de. Bu sebeple tarımından kazandığım tarıma ve sonrasında da hayvancılığa gidecek muhtemelen. Başlangıç için de 200-300 dönüme kadar ekip biçeceğim ekipmanları almak istiyorum. Sıfır traktörü ancak işler yoluna girip rahatlayınca alabilirim. Şuan tarım ve hayvancılığa ayırdığım 150 bin TL gibi bir bütçe var. Fakat tecrübem yokken hepsini yatırmak yanlış olur. İşe girdikten sonra yavaş yavaş değerlendireceğim bu parayı. Tarıma da zaten tecrübe kazanmak için girmek istiyorum. Hiç borca, krediye bulaşmadan hedeflerime ulaşmak istiyorum. Yavaş ama sağlam gideceğim inşallah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör Tavsiyesi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt