PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTÖR TEKNİK BİLGİLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 20353" data-attributes="member: 43"><p><strong>: TRAKTÖR TEKNİK BİLGİLERİ</strong></p><p></p><p>okay abı paylasımın ıcın cok saol abı yazdıkların benı cok aydınlattı bızede okulda aynen dedıgın gıbı soluyorlar </p><p>beygır gucu sadece ılk makınadakı aktarma organlarını devreye gecırırken kulanılıyormus ondan sonrakı hareketler ıse tamamen tork ıle saglanıyorlarmıs </p><p>bızım burda tarım ve koy ıslerı bak test merkezı var butun traktorlerı burda test yapıolar ben bazen rast geldıgımde gıdıyorum bıkere td90 nın testı vardı ama testı motordan ayrı yapmıslardı dırek manıfoldt tan bı boru takmıslardı pto ıcın ıse kamyon baglıyorlardı yanı bu test ler o kadar kolay deıl !!!! bunu ole servıslerın falan olcebılecegını hıc zannetmıyorum abı bıde dedıgın gıbı ordakı yazan larla brosurde falan yazanların arasında cok fark var bıde abı bu guc ıle arka teker buyuklugunun aktarma oranlarını cok buyuk etkısı varmıs ben cozemedım bı acıklarsan sevınırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 20353, member: 43"] [b]: TRAKTÖR TEKNİK BİLGİLERİ[/b] okay abı paylasımın ıcın cok saol abı yazdıkların benı cok aydınlattı bızede okulda aynen dedıgın gıbı soluyorlar beygır gucu sadece ılk makınadakı aktarma organlarını devreye gecırırken kulanılıyormus ondan sonrakı hareketler ıse tamamen tork ıle saglanıyorlarmıs bızım burda tarım ve koy ıslerı bak test merkezı var butun traktorlerı burda test yapıolar ben bazen rast geldıgımde gıdıyorum bıkere td90 nın testı vardı ama testı motordan ayrı yapmıslardı dırek manıfoldt tan bı boru takmıslardı pto ıcın ıse kamyon baglıyorlardı yanı bu test ler o kadar kolay deıl !!!! bunu ole servıslerın falan olcebılecegını hıc zannetmıyorum abı bıde dedıgın gıbı ordakı yazan larla brosurde falan yazanların arasında cok fark var bıde abı bu guc ıle arka teker buyuklugunun aktarma oranlarını cok buyuk etkısı varmıs ben cozemedım bı acıklarsan sevınırım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTÖR TEKNİK BİLGİLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt