PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör terciğim doğru mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 871414" data-attributes="member: 52817"><p><strong>Ynt: Traktör terciğim doğru mu?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen katılıyorum ok-*-s</p><p>En güzel 56 serisi 1999 -2003 arası gri gövde olanıdır, bul temizini illa 55 56 olacaksa onu al derim çift çekerini görmedim. 53 bin tl fiyat için 65 56 olsa olur diyelim ama tercih sizin derim hayırlı olsun.</p><p><span style="color: blue">Benim sevdiğim 56 serisi mavi renge boyandığı gün öldü, kırmızı olanlar bişey demem cefakar dayanıklı ama maviler o kadar değil aynı motor ve şanzumanı taşıdığı halde</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 871414, member: 52817"] [b]Ynt: Traktör terciğim doğru mu?[/b] Aynen katılıyorum ok-*-s En güzel 56 serisi 1999 -2003 arası gri gövde olanıdır, bul temizini illa 55 56 olacaksa onu al derim çift çekerini görmedim. 53 bin tl fiyat için 65 56 olsa olur diyelim ama tercih sizin derim hayırlı olsun. [color=blue]Benim sevdiğim 56 serisi mavi renge boyandığı gün öldü, kırmızı olanlar bişey demem cefakar dayanıklı ama maviler o kadar değil aynı motor ve şanzumanı taşıdığı halde[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Traktör terciğim doğru mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt