PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör var ama kullanacak tarla yok
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çemişgezekli" data-source="post: 32030" data-attributes="member: 569"><p><strong>Ynt: Traktör var ama kullanacak tarla yok</strong></p><p></p><p>doğru söylemiş tayyip erdoğan mesela 20 bin dönümlük bir köy düşünelim bu köydede 40 kişi çiftçilik yapsın ve her birinin 500 dönümlük arazisi olsun her biri gidip 40 milyarlık traktör alırsa ne olur toplam para 1 trilyon 600 milyar olur fakat hepsi toplanıp 2 tane new holland t8000 serisinden 330 hplik alsa toplam 500 milyar yapar bi kaç tanede ara işler için traktör alsa toplam 300 milyarlık traktör alsınlar toplam para 800 milyar hadi 200 milyarda ben koyayım 1 trilyon olsun en fazla 1 trilyonu 40 kişiye böldün mü her birine 25 milyar düşer gördünüz mü girdi maliyetleri nasıl azaldı hem mazottanda tasarruf yaparlar hem daha kısa sürede biter tabi bu dediklerim birbirine acayip bağlı çiftçiler için biliyorum imkansız bişey türkiyede bunun olması ama belki bigün olması dileğimle ayrıca o günler cnn türkte bi programa baktım köyün arazisi 8000 dönüm ve 80 tane traktör varmış biadamında traktörü olmadığından 25 dönümlük tarlası var ve karasabanla sürüyo ulan insaf köyde 80 traktör var adamın 25 dönümlük tarlasını sürmüyolar yardımlaşma ve dayanışma köylerimizde bitiyomu ne saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çemişgezekli, post: 32030, member: 569"] [b]Ynt: Traktör var ama kullanacak tarla yok[/b] doğru söylemiş tayyip erdoğan mesela 20 bin dönümlük bir köy düşünelim bu köydede 40 kişi çiftçilik yapsın ve her birinin 500 dönümlük arazisi olsun her biri gidip 40 milyarlık traktör alırsa ne olur toplam para 1 trilyon 600 milyar olur fakat hepsi toplanıp 2 tane new holland t8000 serisinden 330 hplik alsa toplam 500 milyar yapar bi kaç tanede ara işler için traktör alsa toplam 300 milyarlık traktör alsınlar toplam para 800 milyar hadi 200 milyarda ben koyayım 1 trilyon olsun en fazla 1 trilyonu 40 kişiye böldün mü her birine 25 milyar düşer gördünüz mü girdi maliyetleri nasıl azaldı hem mazottanda tasarruf yaparlar hem daha kısa sürede biter tabi bu dediklerim birbirine acayip bağlı çiftçiler için biliyorum imkansız bişey türkiyede bunun olması ama belki bigün olması dileğimle ayrıca o günler cnn türkte bi programa baktım köyün arazisi 8000 dönüm ve 80 tane traktör varmış biadamında traktörü olmadığından 25 dönümlük tarlası var ve karasabanla sürüyo ulan insaf köyde 80 traktör var adamın 25 dönümlük tarlasını sürmüyolar yardımlaşma ve dayanışma köylerimizde bitiyomu ne saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktör var ama kullanacak tarla yok
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt