PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 240827" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)</strong></p><p></p><p>evvelsi sene çerezlik ayçiçeğini sattım.tüccar tarlaya yüklemeye geldi.traktörden hareketli buğday helezonu ile çekirdeği kamyona yükleyecez.tüccarın bir tane işçisi var.helozon da tücarın olduğu için ben montajına karışmadım.benim sattığım ford 3610 u taktık.işçi çekirdeği kürekliyur.bizde kenarda sohbet ediyoruz.işçi şaftın helezondan taraftaki mandalını tam geçirmemiş.tüccar benim çok işim var dedi traktörün el gazını baya bir çekti.bir takırtı geldi.işçi de bu arada traktörün arka lastiğine sırtı dönük helezonun ağzına çekirdek kürekliyordu.abi şaft çık tı dedi işçi.ama kaçmıyor.hiç unutmam.kurt ağzı (çeki demiri) nin izerinde şaft 1,2 saniye döndü.şaft da ne şaft 1,5-2 metre var anasını satayım.kaç diye bağırdım işçiye adamın kaçması ile şaft ucu kurt ağzından yere bir düştü.şaft çatır patır arka lastiğe traktörün gölgeliğine vuruyor.yani biçecek adam arıyor.sonra arka lastiğin altına girdi.bu arada boş durmamış çekirdeğin altına serdiğim brandayı ortasından koparmış taş gibi sarmış.benim kurt ağzındaki çeki demirini bile kamyonun kasasındaki zincirde takılı bulduk.denk gekse o bile bir can alacak.o gün esnaf,işçisi ve ben gerçekten ecel terleri döktük.olay ben traktörü durdurasıya topu topu 7,8 bilemedin 10 saniye sürdü.korkudan traktörü dudurmaya zor yaklaştım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 240827, member: 7396"] [b]Ynt: Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)[/b] evvelsi sene çerezlik ayçiçeğini sattım.tüccar tarlaya yüklemeye geldi.traktörden hareketli buğday helezonu ile çekirdeği kamyona yükleyecez.tüccarın bir tane işçisi var.helozon da tücarın olduğu için ben montajına karışmadım.benim sattığım ford 3610 u taktık.işçi çekirdeği kürekliyur.bizde kenarda sohbet ediyoruz.işçi şaftın helezondan taraftaki mandalını tam geçirmemiş.tüccar benim çok işim var dedi traktörün el gazını baya bir çekti.bir takırtı geldi.işçi de bu arada traktörün arka lastiğine sırtı dönük helezonun ağzına çekirdek kürekliyordu.abi şaft çık tı dedi işçi.ama kaçmıyor.hiç unutmam.kurt ağzı (çeki demiri) nin izerinde şaft 1,2 saniye döndü.şaft da ne şaft 1,5-2 metre var anasını satayım.kaç diye bağırdım işçiye adamın kaçması ile şaft ucu kurt ağzından yere bir düştü.şaft çatır patır arka lastiğe traktörün gölgeliğine vuruyor.yani biçecek adam arıyor.sonra arka lastiğin altına girdi.bu arada boş durmamış çekirdeğin altına serdiğim brandayı ortasından koparmış taş gibi sarmış.benim kurt ağzındaki çeki demirini bile kamyonun kasasındaki zincirde takılı bulduk.denk gekse o bile bir can alacak.o gün esnaf,işçisi ve ben gerçekten ecel terleri döktük.olay ben traktörü durdurasıya topu topu 7,8 bilemedin 10 saniye sürdü.korkudan traktörü dudurmaya zor yaklaştım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt