PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 242423" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)</strong></p><p></p><p>Ben traktörle kaza geçirmedim ama burda ürkütücü traktör kazları oldu.Birinde biri toprak firezesi çekiyormuş (kobra,albora) gencin birtanesi şöförün haberi yokken arkadan çıkmaya çalışmış ve kobranın altında kalmış tarktör durunca haberi olmuş şöförün,adamı parçalamış sıkıştırmış makine ALLAH rahmet eylesin.Yakın bir olaydaha körükle saman atan genç yaşlarda çocuğa körükten parça kopuyor makinanın gövdesini yarıp çocuğun kalbine saplanıyor ALLAH rahmet eylesin hepimiz dikkat edelim bu aletler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 242423, member: 17222"] [b]Ynt: Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)[/b] Ben traktörle kaza geçirmedim ama burda ürkütücü traktör kazları oldu.Birinde biri toprak firezesi çekiyormuş (kobra,albora) gencin birtanesi şöförün haberi yokken arkadan çıkmaya çalışmış ve kobranın altında kalmış tarktör durunca haberi olmuş şöförün,adamı parçalamış sıkıştırmış makine ALLAH rahmet eylesin.Yakın bir olaydaha körükle saman atan genç yaşlarda çocuğa körükten parça kopuyor makinanın gövdesini yarıp çocuğun kalbine saplanıyor ALLAH rahmet eylesin hepimiz dikkat edelim bu aletler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt