PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="68cerran68" data-source="post: 243179" data-attributes="member: 11821"><p><strong>Ynt: Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)</strong></p><p></p><p>öncekille benım yasadımı allah kımsenın basına vermesın ben bundan 5 sene once 2 romork yuklu yolda seyır halındeydım traktorde 11,ton yukbaglıydı 2 teknede ve kara yola cıkmamıza 300 metre vardı traktorumun hızı 16 veya 17 idi 300 metre kala ondekı romorkun sag tekeri cıkdı ve araba 4 teker ustune devrıldı ondekı araba arkadakı araba ise 2 teker ustune yan yattı traktore baglı olan ok traktorun sol tekerıne dayandı kaldı 285 şin egerkı tam gaz olaydı dusun mek bıle ıstemıyom ondekı tekne sadece sola dogru devrıldı eger 25 gaz la gıtseydım traktore baglı olan tekne 2 veya 3 tur takla atardı oda traktorude kendısıyle beraber devırırdi ALLAH dan sadece tekneler devrıldı traktor oldu gıbı yolda durdu bıde eger bu olay e90 olsaydı buyuk bır facia yasardık allahdan daha ana yola 300 metre kala baglantı yolunda yanı koy yolunda oldu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="68cerran68, post: 243179, member: 11821"] [b]Ynt: Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)[/b] öncekille benım yasadımı allah kımsenın basına vermesın ben bundan 5 sene once 2 romork yuklu yolda seyır halındeydım traktorde 11,ton yukbaglıydı 2 teknede ve kara yola cıkmamıza 300 metre vardı traktorumun hızı 16 veya 17 idi 300 metre kala ondekı romorkun sag tekeri cıkdı ve araba 4 teker ustune devrıldı ondekı araba arkadakı araba ise 2 teker ustune yan yattı traktore baglı olan ok traktorun sol tekerıne dayandı kaldı 285 şin egerkı tam gaz olaydı dusun mek bıle ıstemıyom ondekı tekne sadece sola dogru devrıldı eger 25 gaz la gıtseydım traktore baglı olan tekne 2 veya 3 tur takla atardı oda traktorude kendısıyle beraber devırırdi ALLAH dan sadece tekneler devrıldı traktor oldu gıbı yolda durdu bıde eger bu olay e90 olsaydı buyuk bır facia yasardık allahdan daha ana yola 300 metre kala baglantı yolunda yanı koy yolunda oldu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt