PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="18032004" data-source="post: 252014" data-attributes="member: 6935"><p><strong>Ynt: Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)</strong></p><p></p><p>bizim komşunun oğlu tarlada slaj yaparken yere yatmış mısırları makine almadığından orak ile kesip slaj makinesine veriyormuş makine çocuğun elini yakalıyor çocuk elini kurtarmak için diğer elini uzatıyor onuda yakalıyor arkadaş ellerini kurtarmak için başını dayamış ve kollarını kurtarmıi ellerini yaklaşik 20cm koparmış .hayadarpaşa hastanesinde kollarını kesip aldılar. ziyarete gitmiştim allah kimsenin başına vermesin ,nişanlısı fransada yaşıyordu kıza yapılan baskılara ragmen yine arkadaşla evlendi . iki yil sonra fransanın yapmış olduğu organ nakline kobay olarak başvurdu. ölmüş bir adamın kollarını arkadaşa nakletdiler .aradan beş yil gecti sakaryaya gittiğimde gördüm allah yüzüne gülmüş ellerini kullanıyor ihtiyaçlarını görüyür turkiyeyede araba kullanarak gelmiş.aklıma bizim gaziller geldi ve paşalara yazıklar olsun diyorum o kadar eli kollu olmayan gazillerimiz var git kardeşim nasıl yapıldığını öğren madalya vererek evine gönderme herhalde t.ç. güçü buna yeter .millet kollunu bacağını seve seve verir,boş işlerle uğraşmayın milletin emanetine hiyanet etmeyin.inanmıyorsanın sakaryanın akyazı ilçesi arkadaşın adı bekir yolçu saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="18032004, post: 252014, member: 6935"] [b]Ynt: Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)[/b] bizim komşunun oğlu tarlada slaj yaparken yere yatmış mısırları makine almadığından orak ile kesip slaj makinesine veriyormuş makine çocuğun elini yakalıyor çocuk elini kurtarmak için diğer elini uzatıyor onuda yakalıyor arkadaş ellerini kurtarmak için başını dayamış ve kollarını kurtarmıi ellerini yaklaşik 20cm koparmış .hayadarpaşa hastanesinde kollarını kesip aldılar. ziyarete gitmiştim allah kimsenin başına vermesin ,nişanlısı fransada yaşıyordu kıza yapılan baskılara ragmen yine arkadaşla evlendi . iki yil sonra fransanın yapmış olduğu organ nakline kobay olarak başvurdu. ölmüş bir adamın kollarını arkadaşa nakletdiler .aradan beş yil gecti sakaryaya gittiğimde gördüm allah yüzüne gülmüş ellerini kullanıyor ihtiyaçlarını görüyür turkiyeyede araba kullanarak gelmiş.aklıma bizim gaziller geldi ve paşalara yazıklar olsun diyorum o kadar eli kollu olmayan gazillerimiz var git kardeşim nasıl yapıldığını öğren madalya vererek evine gönderme herhalde t.ç. güçü buna yeter .millet kollunu bacağını seve seve verir,boş işlerle uğraşmayın milletin emanetine hiyanet etmeyin.inanmıyorsanın sakaryanın akyazı ilçesi arkadaşın adı bekir yolçu saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktör yada ekipmanlarla geçirdiğiniz en büyük kaza nedir?(varsa)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt