PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
Traktör Yarışları. Uygarca ve medenice.. Bu defa Ülkemizden..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 238001" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Traktör Yarışları. Uygarca ve medenice.. Bu defa Ülkemizden..</strong></p><p></p><p>teşekkurler ama bu nimet.. yanlız kullanan adam neden duruyor onu anlamadım traktör daha bogulmamış patinajlada olsa ilerliyordu.. ve sanırım sona kalmanın azizligini yaşıyor çünkü yer baya gevsemiş.. ama servet olsaydı çok rahat cıkarırdı.. gercekten şaşırdım nasıl çıkamadıgına çünkü bizim burda 70lik diger traktörlerin boş çıkamadıgı yerlere cıkıyor.. burda şoföründe iş yok çünkü traktöre hem cok aşırı gaz veryor hemde traktör daha ilerliyorken hemen duruyor ona anlam vermedim.. adam traktörüne kıymadı sanırım çünkü traktörün sesi falan degişmeden hala ilerliyorken durdurdu..</p><p></p><p>ben traktör patinaja düşünce haff gazı gevşetirim tekerler yeri tekrar kavrayınca yavas yavas yukseltirim gazı bölece patinaj etmeden rahatca cıkıyorum istedigim yere.. ha motoru cok bogsa gaz verilir ama burda motorun sesi gayet iyi geliyor bogulma falan yok zaten olmazda çünkü zemin gevşek patinaja kalıyor.. burda önemli olan motoru patinaja düşürmemek bence.. yoksa asfaltta olsa 240 mf bile çıkarır 6-7tonu yeri tutuktan sonra ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 238001, member: 2401"] [b]Ynt: Traktör Yarışları. Uygarca ve medenice.. Bu defa Ülkemizden..[/b] teşekkurler ama bu nimet.. yanlız kullanan adam neden duruyor onu anlamadım traktör daha bogulmamış patinajlada olsa ilerliyordu.. ve sanırım sona kalmanın azizligini yaşıyor çünkü yer baya gevsemiş.. ama servet olsaydı çok rahat cıkarırdı.. gercekten şaşırdım nasıl çıkamadıgına çünkü bizim burda 70lik diger traktörlerin boş çıkamadıgı yerlere cıkıyor.. burda şoföründe iş yok çünkü traktöre hem cok aşırı gaz veryor hemde traktör daha ilerliyorken hemen duruyor ona anlam vermedim.. adam traktörüne kıymadı sanırım çünkü traktörün sesi falan degişmeden hala ilerliyorken durdurdu.. ben traktör patinaja düşünce haff gazı gevşetirim tekerler yeri tekrar kavrayınca yavas yavas yukseltirim gazı bölece patinaj etmeden rahatca cıkıyorum istedigim yere.. ha motoru cok bogsa gaz verilir ama burda motorun sesi gayet iyi geliyor bogulma falan yok zaten olmazda çünkü zemin gevşek patinaja kalıyor.. burda önemli olan motoru patinaja düşürmemek bence.. yoksa asfaltta olsa 240 mf bile çıkarır 6-7tonu yeri tutuktan sonra .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
Traktör Yarışları. Uygarca ve medenice.. Bu defa Ülkemizden..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt