PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
Traktör Yarışları. Uygarca ve medenice.. Bu defa Ülkemizden..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yukeritarim" data-source="post: 238736" data-attributes="member: 16273"><p><strong>Ynt: Traktör Yarışları. Uygarca ve medenice.. Bu defa Ülkemizden..</strong></p><p></p><p><strong>sımdı derınkuyulu olarak ben bır acıklama getırmek ısterım bu ıse bunu bıs heryıl yapıyorus bu bır yarıs degıl kongredır traktorlerdekı performansı gorebılmek amac sımdı acıkcası 3.085 mssey cekıste cok performanslı ama alt cekı demırıne takmamıza ragmen traktor lastıklerı 38 jant olduu ıcınde cekı cok yuksekte kalıyor dıgerlerının hepsınden yuksek yoksakı bıs burda esıt saydıgım dort traktor taktık td85 nh 5725johndeere 8580tumosan ve 3.085 massey bu traktorler kesıldıklerı ıcındegıl yertutamadıkları ıcın cekemıyolar ama masseyde cekı yuksek onedenle cıkıyor orayı mesela 5725 kopek gıbı performansı var ama hıc cıkamadı desek yerı var hafıf cok hafıf geldı kendı gucune gore hemen patınaj yaptı yanı bu ıste gucle beraber agırlık vede cekı yukseklıgı cok onemlı bence .....</strong></p><p><strong>benim sahsı gorusume gelırse traktor alırken en onemlı olan tarktorun ısınıze hıtab edebılmesıdır hangı tarktor ne kadar fazla makınaya cvp verebılıyor o benım ıcın cok onemlıdır bana gore yenı traktorlerın hepsıde cok ıyı ama td85nh vede tumosan ozellıklerı vede ısyapma acısı ıle cok yonlu vede kullanıslı bır traktordur yanı hersey tarla sumekten ıbaret degıl cesıtlı aletlere cvp verebılmesıde cok onemlıdır traktorun buda kendı sahsı gorusum...</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yukeritarim, post: 238736, member: 16273"] [b]Ynt: Traktör Yarışları. Uygarca ve medenice.. Bu defa Ülkemizden..[/b] [b]sımdı derınkuyulu olarak ben bır acıklama getırmek ısterım bu ıse bunu bıs heryıl yapıyorus bu bır yarıs degıl kongredır traktorlerdekı performansı gorebılmek amac sımdı acıkcası 3.085 mssey cekıste cok performanslı ama alt cekı demırıne takmamıza ragmen traktor lastıklerı 38 jant olduu ıcınde cekı cok yuksekte kalıyor dıgerlerının hepsınden yuksek yoksakı bıs burda esıt saydıgım dort traktor taktık td85 nh 5725johndeere 8580tumosan ve 3.085 massey bu traktorler kesıldıklerı ıcındegıl yertutamadıkları ıcın cekemıyolar ama masseyde cekı yuksek onedenle cıkıyor orayı mesela 5725 kopek gıbı performansı var ama hıc cıkamadı desek yerı var hafıf cok hafıf geldı kendı gucune gore hemen patınaj yaptı yanı bu ıste gucle beraber agırlık vede cekı yukseklıgı cok onemlı bence ..... benim sahsı gorusume gelırse traktor alırken en onemlı olan tarktorun ısınıze hıtab edebılmesıdır hangı tarktor ne kadar fazla makınaya cvp verebılıyor o benım ıcın cok onemlıdır bana gore yenı traktorlerın hepsıde cok ıyı ama td85nh vede tumosan ozellıklerı vede ısyapma acısı ıle cok yonlu vede kullanıslı bır traktordur yanı hersey tarla sumekten ıbaret degıl cesıtlı aletlere cvp verebılmesıde cok onemlıdır traktorun buda kendı sahsı gorusum...[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
Traktör Yarışları. Uygarca ve medenice.. Bu defa Ülkemizden..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt