PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="honest88" data-source="post: 384005" data-attributes="member: 29635"><p><strong>Ynt: traktör</strong></p><p></p><p>Arkadaşım nh 4030 gerçekten çok güzel bir traktör bizde td 80 d aldık ama onu düşünmedik değil fiyatının td 80 ' e göre çok yüksek olması birde bazı parçalarında yerli üretim yokmuş yan sanayi falan parçası td ' lere göre pahalıymış yanlı hatırlamıyorsam 76 HP ama yaklaşık 340 NM tork var. Güzel traktör ama parasal açıdan sizin için çok sıkıntı olmazsa ben tavsiye ederim çünkü td 80 ' le peişn alımda arasında 20 bin rahat oynar diye düşünüyorum bu ara Euro ' da hareketli Td 80 ' den biz çok memnunuz araştırmışsındır zaten çekişi yakıtı on numara 35 km/h ' ye yakın hızıda var Euro 3 motorların eğer düşünürsen 3 silindirli olmasından kesinlikle çekinme yakıtı daha düşük muadillerine göre t 4030la tam anlamıyla karşılaştırılamaz ama eksikte kalmaz sadece 20 Nm tork eksiği var o kadar dediğim gibi borçlanacaksanız bence td 80 veya case jx 80 düşün derim,ama kesinlikle parasal sıkıntı olmaz diyosan t 4030 al dediğim gibi ülkemizde 20000 TL ' de az para değil diğer motorlarlada ihtiyacını karşılayabilirsin. Kendin için en sağlıklı kararı tüm şartlarını düşünüp gene sen verirsin. Hakkında hayırlısı neyse o olsun, iyi çalışmalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="honest88, post: 384005, member: 29635"] [b]Ynt: traktör[/b] Arkadaşım nh 4030 gerçekten çok güzel bir traktör bizde td 80 d aldık ama onu düşünmedik değil fiyatının td 80 ' e göre çok yüksek olması birde bazı parçalarında yerli üretim yokmuş yan sanayi falan parçası td ' lere göre pahalıymış yanlı hatırlamıyorsam 76 HP ama yaklaşık 340 NM tork var. Güzel traktör ama parasal açıdan sizin için çok sıkıntı olmazsa ben tavsiye ederim çünkü td 80 ' le peişn alımda arasında 20 bin rahat oynar diye düşünüyorum bu ara Euro ' da hareketli Td 80 ' den biz çok memnunuz araştırmışsındır zaten çekişi yakıtı on numara 35 km/h ' ye yakın hızıda var Euro 3 motorların eğer düşünürsen 3 silindirli olmasından kesinlikle çekinme yakıtı daha düşük muadillerine göre t 4030la tam anlamıyla karşılaştırılamaz ama eksikte kalmaz sadece 20 Nm tork eksiği var o kadar dediğim gibi borçlanacaksanız bence td 80 veya case jx 80 düşün derim,ama kesinlikle parasal sıkıntı olmaz diyosan t 4030 al dediğim gibi ülkemizde 20000 TL ' de az para değil diğer motorlarlada ihtiyacını karşılayabilirsin. Kendin için en sağlıklı kararı tüm şartlarını düşünüp gene sen verirsin. Hakkında hayırlısı neyse o olsun, iyi çalışmalar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt