PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörde 5,8 milyar zarar nasıl önlenir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 194607" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Traktörde 5,8 milyar zarar nasıl önlenir</strong></p><p></p><p>türk traktörün bu ülkeye getirdiği 640 480 750 likler vs ve hala kullnılıyor.hiç çiftçiyi zora ve sıkıntıya sokacak bir masrafları olmuyor.ama sıfırını alanlar batıyor.ve batmayanlarda bin pişman niye mi? sayın yetkili o konuya niye girmiyor da 35 yaş üstü traktörleri yenilemeyi hesab ediyor.hurda dediği çiftçinin can dostu kim ne derse desin.bende sıfır almıştım. servis yok. şu parça yok. bu parça, tamiri serviste, parçası fabrikada. ne yenisi kardeşim bunların çiftçiye attıkları kazık yetmiyor gibi birde şimdi hurda teşvigiyle çiftçiyi yesinler bitirsinler.ESKİLERİN KIYMETİNİ BİLİN YENİLERİNİ DÜŞÜNENLERE HEVESLENENLERE HAYAL KURANLARA ŞÖYLE çevrelerine bir bakmaları yeter.hele şu tarım politikalarıyla şu ülkenin içine düşmüş olduğu ekonomik ve .... sorunlarla. bilmiyorum anlata bildim mi.?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 194607, member: 988"] [b]Ynt: Traktörde 5,8 milyar zarar nasıl önlenir[/b] türk traktörün bu ülkeye getirdiği 640 480 750 likler vs ve hala kullnılıyor.hiç çiftçiyi zora ve sıkıntıya sokacak bir masrafları olmuyor.ama sıfırını alanlar batıyor.ve batmayanlarda bin pişman niye mi? sayın yetkili o konuya niye girmiyor da 35 yaş üstü traktörleri yenilemeyi hesab ediyor.hurda dediği çiftçinin can dostu kim ne derse desin.bende sıfır almıştım. servis yok. şu parça yok. bu parça, tamiri serviste, parçası fabrikada. ne yenisi kardeşim bunların çiftçiye attıkları kazık yetmiyor gibi birde şimdi hurda teşvigiyle çiftçiyi yesinler bitirsinler.ESKİLERİN KIYMETİNİ BİLİN YENİLERİNİ DÜŞÜNENLERE HEVESLENENLERE HAYAL KURANLARA ŞÖYLE çevrelerine bir bakmaları yeter.hele şu tarım politikalarıyla şu ülkenin içine düşmüş olduğu ekonomik ve .... sorunlarla. bilmiyorum anlata bildim mi.? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörde 5,8 milyar zarar nasıl önlenir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt