PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEBRUCCİNİ" data-source="post: 1273293" data-attributes="member: 36784"><p>Döviz yine fırladı.yerli traktörde ithale oranla fırladı.</p><p>Şu durumda sıfır traktör almak yerli olsun ithal olsun cesaret ister.</p><p>İthalde ise ülke değil marka ve model önemli.</p><p> İtalyan tarım makineleri de bir lamborghini ferrari maserati kadar olmasada dünyada yer edinmiş.birçok kendini kanıtlamış markası var.fiat carraro lamborghini same landini arbos laverda .....</p><p> alman malı fendt class pahalı olmasıyla biliniyor.deutz ise son zamanlarda arızalarıyla şikayet sitelerine düşüyor adamı korkutuyor.</p><p>Amerikanın en ünlüsü john deere usta ve pahalı parçalarla korkutuyor.</p><p>Japon deyince ülkemizde kubota akla geliyor.kubota gerçekten arıza ve yakıt yönünden çok iyi.yalnız düşük tork ve çok hafif olması en büyük sorunu.</p><p>Tabi modelde önemli. Bazı Büyük markalar kendi motorunu carraro şanzımana uydurup gönderiyor.</p><p>Bana göre alınacak ithalde kubota ve landini fiyat ve servis olarak uygun parça fiyatlarını bilmiyorum tabi.massey ,fendt valtra güzel ama çok pahalı.case ve new hollandda bu konuda masseyden aşağı değil.deutz ve john deere ninde fiyatları uygun ama bana göre alt serilerinde verilen parayı haketmiyor ve servis sorunu var.</p><p>Yerlide ilk alınacak erkunt servis iyi,yakıt fena değil ilgisiz bir firma değil.2.case jxc serisi kaliteli 75 hpye kadar.3.başak 90 hp üzeri perkins+ carraro güzel.4.hattat kaliteyi düşürmüş ama hattat a serisi kullananlar memnun fakat hattat her zamanki gibi malının arkasında durmuyor.5.new holland case td serisi kalite iyice düşmüş durumda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEBRUCCİNİ, post: 1273293, member: 36784"] Döviz yine fırladı.yerli traktörde ithale oranla fırladı. Şu durumda sıfır traktör almak yerli olsun ithal olsun cesaret ister. İthalde ise ülke değil marka ve model önemli. İtalyan tarım makineleri de bir lamborghini ferrari maserati kadar olmasada dünyada yer edinmiş.birçok kendini kanıtlamış markası var.fiat carraro lamborghini same landini arbos laverda ..... alman malı fendt class pahalı olmasıyla biliniyor.deutz ise son zamanlarda arızalarıyla şikayet sitelerine düşüyor adamı korkutuyor. Amerikanın en ünlüsü john deere usta ve pahalı parçalarla korkutuyor. Japon deyince ülkemizde kubota akla geliyor.kubota gerçekten arıza ve yakıt yönünden çok iyi.yalnız düşük tork ve çok hafif olması en büyük sorunu. Tabi modelde önemli. Bazı Büyük markalar kendi motorunu carraro şanzımana uydurup gönderiyor. Bana göre alınacak ithalde kubota ve landini fiyat ve servis olarak uygun parça fiyatlarını bilmiyorum tabi.massey ,fendt valtra güzel ama çok pahalı.case ve new hollandda bu konuda masseyden aşağı değil.deutz ve john deere ninde fiyatları uygun ama bana göre alt serilerinde verilen parayı haketmiyor ve servis sorunu var. Yerlide ilk alınacak erkunt servis iyi,yakıt fena değil ilgisiz bir firma değil.2.case jxc serisi kaliteli 75 hpye kadar.3.başak 90 hp üzeri perkins+ carraro güzel.4.hattat kaliteyi düşürmüş ama hattat a serisi kullananlar memnun fakat hattat her zamanki gibi malının arkasında durmuyor.5.new holland case td serisi kalite iyice düşmüş durumda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt