PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1273487" data-attributes="member: 80552"><p>Demekki şans işi ama nh yi hiç ısınamadım avrupada olsa demek iyi değil o kadarda. </p><p>Ben ilk landinimi 1997 de aldım 19100 saat kullandım hemde o kadar ağır işlerde kullandımki sanarsınız ki iş makinası.99 depreminde 3500 4000 mark kazanıyordum onunla günlük</p><p>Ikinci landinimi 12000 saat kullandım onu kepçesiz kullandım cift sıralı slaj, fındık harmanı,hafriyat nakliyesi, ormanda makara sürgü işleri tesviye vs suanki landinim 11000 saatte kepçe var. ben ilk landinimi sadece kepçe taktırmak için sanayiye götürdüm frenlerine dahi dokunmadım. Ve kullandığım hiç bi landinime fren ayarı dahi yaptırmadım rektefede attırmadım. Suan kullandiğım landinide istavroz ufak bi problem oldu sadece. </p><p>Galiganiye gelicek olursak 1998 de bi tane galigani aldık 40bin mark ozaman lar mark 270 kr ydi yanlış hatırlamiyosam eski parayla 8 milyar a aldik ilk landiniyide 11 milyara almıstik 3 bin liraya özkan makina kepcesi taktırdım ozamanlar.</p><p>Ozamandır galigani kullanıyoruz Daha ne kırıldığını gördüm ne çatladığını ama duydum arıcını orasını burasıni koparanı. </p><p>Ağzı Dar dediğiniz makinalar model model ayrılıyor eğer sık sapta iyi makinam olsun çok iş yapayim diyosanız 5690 gold çok geniş sağlamda. Saatte 550 600 balya bağlayabilen makinaları var galiganinin.</p><p>Türk çifcisindeki tek hata malının kıymetini bilmiyor. Herkez için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ekim makinaları balya makinaları vs hassas makinalar dikkatli kullanılması gerekiyor. Romork gibi kullanamazsın heryere sokamazsın romorkla girip çıktığın yerlere giremezsin. Çoğu insan bu işin püf noktalarını bile bilmiyor ve gidip makina alıyorlar sonra pişman olup satıyor zarar ediyorlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1273487, member: 80552"] Demekki şans işi ama nh yi hiç ısınamadım avrupada olsa demek iyi değil o kadarda. Ben ilk landinimi 1997 de aldım 19100 saat kullandım hemde o kadar ağır işlerde kullandımki sanarsınız ki iş makinası.99 depreminde 3500 4000 mark kazanıyordum onunla günlük Ikinci landinimi 12000 saat kullandım onu kepçesiz kullandım cift sıralı slaj, fındık harmanı,hafriyat nakliyesi, ormanda makara sürgü işleri tesviye vs suanki landinim 11000 saatte kepçe var. ben ilk landinimi sadece kepçe taktırmak için sanayiye götürdüm frenlerine dahi dokunmadım. Ve kullandığım hiç bi landinime fren ayarı dahi yaptırmadım rektefede attırmadım. Suan kullandiğım landinide istavroz ufak bi problem oldu sadece. Galiganiye gelicek olursak 1998 de bi tane galigani aldık 40bin mark ozaman lar mark 270 kr ydi yanlış hatırlamiyosam eski parayla 8 milyar a aldik ilk landiniyide 11 milyara almıstik 3 bin liraya özkan makina kepcesi taktırdım ozamanlar. Ozamandır galigani kullanıyoruz Daha ne kırıldığını gördüm ne çatladığını ama duydum arıcını orasını burasıni koparanı. Ağzı Dar dediğiniz makinalar model model ayrılıyor eğer sık sapta iyi makinam olsun çok iş yapayim diyosanız 5690 gold çok geniş sağlamda. Saatte 550 600 balya bağlayabilen makinaları var galiganinin. Türk çifcisindeki tek hata malının kıymetini bilmiyor. Herkez için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ekim makinaları balya makinaları vs hassas makinalar dikkatli kullanılması gerekiyor. Romork gibi kullanamazsın heryere sokamazsın romorkla girip çıktığın yerlere giremezsin. Çoğu insan bu işin püf noktalarını bile bilmiyor ve gidip makina alıyorlar sonra pişman olup satıyor zarar ediyorlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt