PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1273558" data-attributes="member: 52817"><p>Çok cahilmişim kusura bakma birader.</p><p>Erkunt diye gezdiğim yerler Ostim hurdalığımış öğrenmiş oldum.</p><p></p><p>Biz yerli hatasız demedik yağ kaçırmaz hortum patlatmaz demedik zaten iddamız bu değildi.</p><p>Erkuntta ilk zamanlar zf carraro ve dana ön dingil kullanıldı 2014 veya 2015 sonra ön dinigili erkunt üretiyor.</p><p>Sen doğru düşündüğünü yazdın da biz yalan mı dedik doğru her zaman üstte kalır, desen ki erkunt vs yerliler biraz daha ekmek yemeli ufak defek sorunları çözmeli adam doğru diyor derim.</p><p>Mahindra işine gelince onlar henüz kendilerince bişey getiremedi erkunt planladığı ve değişim aşamalarını devam ettiriyor bu seneden sonra belki etkileri gelir o erkunt bugüne kadar yerli traktörde donanım denen özellikleri tek tek getirdi de diğer markalarda mecbur yapmak zorunda 15 yılda bunu tek başına yaptı 50 yıldır traktör satanlar ne yaptı peki.</p><p></p><p>Hadi kendiliğinden bölünmüş 3-5 erkunt paylaş şura hepimiz görelim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1273558, member: 52817"] Çok cahilmişim kusura bakma birader. Erkunt diye gezdiğim yerler Ostim hurdalığımış öğrenmiş oldum. Biz yerli hatasız demedik yağ kaçırmaz hortum patlatmaz demedik zaten iddamız bu değildi. Erkuntta ilk zamanlar zf carraro ve dana ön dingil kullanıldı 2014 veya 2015 sonra ön dinigili erkunt üretiyor. Sen doğru düşündüğünü yazdın da biz yalan mı dedik doğru her zaman üstte kalır, desen ki erkunt vs yerliler biraz daha ekmek yemeli ufak defek sorunları çözmeli adam doğru diyor derim. Mahindra işine gelince onlar henüz kendilerince bişey getiremedi erkunt planladığı ve değişim aşamalarını devam ettiriyor bu seneden sonra belki etkileri gelir o erkunt bugüne kadar yerli traktörde donanım denen özellikleri tek tek getirdi de diğer markalarda mecbur yapmak zorunda 15 yılda bunu tek başına yaptı 50 yıldır traktör satanlar ne yaptı peki. Hadi kendiliğinden bölünmüş 3-5 erkunt paylaş şura hepimiz görelim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt