PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yyyggg" data-source="post: 1273584" data-attributes="member: 75590"><p>Neden yalan yanlış konuşup buradaki onca çiftçiyi yanıltayım ki Ercan bey! Hadi diyelim ki fren müşürü, devir daim ve yağ rekoru patlatma, kabin kapı vidalarının dökülmesi bizim hatamız ama 1.700 saatte baskı Balat’a mı biter,bir sezonda 2 defa vites Hilal’i mi kırar bir traktör, hele en önemlisi hararet, kaç paramın gittiğinin haddi hesabı Yok hararet yüzünden, benim bir kaç tanıdığım da hararetten sıkıntılıydı... servis bu arızalarda bir kez hararet olayına baktı mazot filitresi şişmiş dedi ve değiştirdi ama durum yine aynıydı, birkez de vites Hilal’i takılırken kabin kaldırmaya yardımcı oldu, o işi de yandaki case servisine yaptırdı kendi de yapmadı...koca traktörle çift süremiyorsun yazın hararetten, case yarıya bile gelmiyor, ha ben caseyi övmüyorum, o da normal bir traktör, erkuntun freni kadar iyi değil case, zf şanzıman ve perkins gücü Yok mesela bunda, yüksek viteslerde hantal traktör ağır işte canavarlaşıyordu... İnan servis iyi olsaydı ve traktör biraz sağlam olsaydı kırmızı jant crdi motor erkunt alacaktım, ha son olarak başlıkla alakalı söyleyeceğim tek şey, sadece vidası bile Türkiye de yapılan traktörü hayatta almayacağım bir daha...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yyyggg, post: 1273584, member: 75590"] Neden yalan yanlış konuşup buradaki onca çiftçiyi yanıltayım ki Ercan bey! Hadi diyelim ki fren müşürü, devir daim ve yağ rekoru patlatma, kabin kapı vidalarının dökülmesi bizim hatamız ama 1.700 saatte baskı Balat’a mı biter,bir sezonda 2 defa vites Hilal’i mi kırar bir traktör, hele en önemlisi hararet, kaç paramın gittiğinin haddi hesabı Yok hararet yüzünden, benim bir kaç tanıdığım da hararetten sıkıntılıydı... servis bu arızalarda bir kez hararet olayına baktı mazot filitresi şişmiş dedi ve değiştirdi ama durum yine aynıydı, birkez de vites Hilal’i takılırken kabin kaldırmaya yardımcı oldu, o işi de yandaki case servisine yaptırdı kendi de yapmadı...koca traktörle çift süremiyorsun yazın hararetten, case yarıya bile gelmiyor, ha ben caseyi övmüyorum, o da normal bir traktör, erkuntun freni kadar iyi değil case, zf şanzıman ve perkins gücü Yok mesela bunda, yüksek viteslerde hantal traktör ağır işte canavarlaşıyordu... İnan servis iyi olsaydı ve traktör biraz sağlam olsaydı kırmızı jant crdi motor erkunt alacaktım, ha son olarak başlıkla alakalı söyleyeceğim tek şey, sadece vidası bile Türkiye de yapılan traktörü hayatta almayacağım bir daha... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt