PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1273614" data-attributes="member: 25349"><p>Bir hafta önce Erkunt'un sitesine bir bilgi danıştım.Artık iki-üç güne e-postayla kuru bir cevap verirler derken yarım saat içinde telefonla arandım.İstediğim bilgiyi aldım.Arkadaş 'bu telefon şirket telefonu diyerek kendi telefonunu verdi istediğiniz zaman arayabilirsiniz' dedi.Ben de cumartesi günü aradım yine cevap verdi. </p><p>Erkunt veya Hattat'ın avrupa markalarına döküm ve hidrolik yapması çok doğal çünkü adamlar istediği kaliteyi uygun fiyata bulursa niye almasın?Döküm gibi çevreyi çok kirleten sanayilerle niye uğraşsın?Çorlu'da bir yer biliyorum.Mercedes'e yaptıkları parçayı gösterdi.'Bunu üçte bir fiyatına almanyada kendi markamızla satıyoruz,satışımız istediğimiz gibi değil' dediler.Mercedes ve bizim marka iki kutuyu da,içindeki parçaları da gözümle gördüm.Markanın gücü budur.Mercedes ve Wolksvagen'e yapılan yağ,hava filtrelerini göreli de iki gün oldu.</p><p></p><p>Onur kardeşim kusura bakmasın ama bahsettiği markalardan biri Fiat'ın İtalyada'ki parçalarının toplanmasından yapılmış gibi duruyor.Gear tipi dingil aktarmaları vs .Sadece kaporta çizdirmişler teknik ressama.Ayrıca orta kolun zorlanmayla geri ittiği kısma konulmuş bükülmüş demirleri bu devirde koca koca motorlara koymalarına (fuarlarda görünce)çok şaşırıyorum.Bu bahsettiğim demirler çocukluğumuzdaki 480 580 Fiat'larda olurdu.Motoruda zaten Perkins.Biraz perkins,biraz carraro biraz da Fiat (şimdi NH) toplaması gibi duruyor.</p><p></p><p>Ben Dilovası,Gebze,İmes'te öyle teknolojik üretim yapan yerler gördüm ki herbiri bir parçasını yapsa Türkiye uçak yapar,traktör ne ki? Size şaka gibi geliyor değil mi?</p><p></p><p>Yabancılar dövizle traktör satıyor.Cuma günü TL olarak yine geriledik.85-90 BG bir motor 300-350 lira.Buyrun alın,güle güle kullanın.Yerlilerin yeni fiyatları için de 1.Nisan'ı bekleyin.</p><p></p><p>Böyle konuları özlemiştik.Konuyu açtığı için Onur kardeşime teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1273614, member: 25349"] Bir hafta önce Erkunt'un sitesine bir bilgi danıştım.Artık iki-üç güne e-postayla kuru bir cevap verirler derken yarım saat içinde telefonla arandım.İstediğim bilgiyi aldım.Arkadaş 'bu telefon şirket telefonu diyerek kendi telefonunu verdi istediğiniz zaman arayabilirsiniz' dedi.Ben de cumartesi günü aradım yine cevap verdi. Erkunt veya Hattat'ın avrupa markalarına döküm ve hidrolik yapması çok doğal çünkü adamlar istediği kaliteyi uygun fiyata bulursa niye almasın?Döküm gibi çevreyi çok kirleten sanayilerle niye uğraşsın?Çorlu'da bir yer biliyorum.Mercedes'e yaptıkları parçayı gösterdi.'Bunu üçte bir fiyatına almanyada kendi markamızla satıyoruz,satışımız istediğimiz gibi değil' dediler.Mercedes ve bizim marka iki kutuyu da,içindeki parçaları da gözümle gördüm.Markanın gücü budur.Mercedes ve Wolksvagen'e yapılan yağ,hava filtrelerini göreli de iki gün oldu. Onur kardeşim kusura bakmasın ama bahsettiği markalardan biri Fiat'ın İtalyada'ki parçalarının toplanmasından yapılmış gibi duruyor.Gear tipi dingil aktarmaları vs .Sadece kaporta çizdirmişler teknik ressama.Ayrıca orta kolun zorlanmayla geri ittiği kısma konulmuş bükülmüş demirleri bu devirde koca koca motorlara koymalarına (fuarlarda görünce)çok şaşırıyorum.Bu bahsettiğim demirler çocukluğumuzdaki 480 580 Fiat'larda olurdu.Motoruda zaten Perkins.Biraz perkins,biraz carraro biraz da Fiat (şimdi NH) toplaması gibi duruyor. Ben Dilovası,Gebze,İmes'te öyle teknolojik üretim yapan yerler gördüm ki herbiri bir parçasını yapsa Türkiye uçak yapar,traktör ne ki? Size şaka gibi geliyor değil mi? Yabancılar dövizle traktör satıyor.Cuma günü TL olarak yine geriledik.85-90 BG bir motor 300-350 lira.Buyrun alın,güle güle kullanın.Yerlilerin yeni fiyatları için de 1.Nisan'ı bekleyin. Böyle konuları özlemiştik.Konuyu açtığı için Onur kardeşime teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Traktörde italyanmı mı Alman mı Amerikan mı Japonmu Yoksa Yerli mi[emoji16]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt