PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörde kanola yağını yakıt olarak kullanan var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 601477" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: Traktörde kanola yağını yakıt olarak kullanan var mı?</strong></p><p></p><p>Kardeşim sakıncası yok.Ben bu konuda bilgi almak isteyen herkese bilgi vereceğimi daha önce de söyledim. 537 244 75 22 telefon numaram gün içinde arayabilirsiniz.Bu forumda özelden ulaşabilirsiniz.Alanen konu altında sorabilirsiniz.Her türlü yardımcı olmaya hazırım.</p><p></p><p></p><p></p><p>Kardeşim üniversal 683 dt traktör hema yıldız pompa, 86 model pejo minibüs pompası nedir bilmiyorum 2004 model bmc pro 827 kamyon hiçbir değişiklik yapmadan yakıyor şu anda.Direkt olarak bitkisel yağlar yakılmaz yakılamaz zaten.Öncelikle bu yağların işlenip bio-dizel haline getirilmesi lazım.Makinayı bitkisel yağı kimyasalı ve suyu bulduktan sonra gerisi çok kolay.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 601477, member: 28969"] [b]Ynt: Traktörde kanola yağını yakıt olarak kullanan var mı?[/b] Kardeşim sakıncası yok.Ben bu konuda bilgi almak isteyen herkese bilgi vereceğimi daha önce de söyledim. 537 244 75 22 telefon numaram gün içinde arayabilirsiniz.Bu forumda özelden ulaşabilirsiniz.Alanen konu altında sorabilirsiniz.Her türlü yardımcı olmaya hazırım. Kardeşim üniversal 683 dt traktör hema yıldız pompa, 86 model pejo minibüs pompası nedir bilmiyorum 2004 model bmc pro 827 kamyon hiçbir değişiklik yapmadan yakıyor şu anda.Direkt olarak bitkisel yağlar yakılmaz yakılamaz zaten.Öncelikle bu yağların işlenip bio-dizel haline getirilmesi lazım.Makinayı bitkisel yağı kimyasalı ve suyu bulduktan sonra gerisi çok kolay. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörde kanola yağını yakıt olarak kullanan var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt