PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörde kanola yağını yakıt olarak kullanan var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 601526" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: Traktörde kanola yağını yakıt olarak kullanan var mı?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Dediğiniz gibi 2005 2006 yıllarında belediyeler dahil çok alan oldu içlerinden biride benim.Bu iş dikkat ister özen ister ilk zamanlarda.alışınca zaten kendi kendine olur gider.Eline anahtar değmemiş adamlar kullanmaya kalkınca o zamanlarda sıkıntı oldu haliyle.Belediyenin birine gitmiştim o sıralarda.3 tane traktör çalışmıyor diye usta çağıracaklardı.Pompa enjektör gitti diye.mazot filtresini ne zaman değiştiniz diye sordum hatırlamıyorum dedi :S kız-*sw filtre iyice şişmiş normal mazot bile geçmez.mazot otomatiğinin süzgeci dolmuş hatta eğip bükmüş süzgeci mazotu çekemeyince.Pompanın ipek filtresini söktüm yenisiyle değiştirdim.Havasını aldım marşa bastım tek marşta aldı çalışmayan motor.</p><p> Dediğim gibi eline anahtar almayan adam sıkıntı çeker.</p><p></p><p></p><p></p><p>Piyasadan bio dizel alınmaz buna kesinlikle katılıyorum.Zaten satışıda vergiye tabi değilse kanunen yasak.Kendin üreteceksin kendi mazotunu.Adam seni düşünmez parayı düşünür.Piyasadan alınan bio dizel kurutma aşamasından geçmemiştir bile.Burda kimseye bişey inandırmak bişey kanıtlamak zorunda değilim.Ben 2005 yılından bu yana yapıyor ve kullanıyorum daha Allah a şükür pompadır enjektördür bi sıkıntı yaşamadım.Nasip olursa 100 dekar kanola ekip yağını çıkartıp ondan bio-dizel yapmayı planlıyorum.o zaman bio-dizelin litre fiyatı 1.5 tl yi geçmez.Son söz olarak kimseye bişey inandırmak zorunda değilim.Ben yapıyorum ve yakıyorum.İsterim ki siz dostlarım abilerim kardeşlerim de alternatife yönelin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 601526, member: 28969"] [b]Ynt: Traktörde kanola yağını yakıt olarak kullanan var mı?[/b] Dediğiniz gibi 2005 2006 yıllarında belediyeler dahil çok alan oldu içlerinden biride benim.Bu iş dikkat ister özen ister ilk zamanlarda.alışınca zaten kendi kendine olur gider.Eline anahtar değmemiş adamlar kullanmaya kalkınca o zamanlarda sıkıntı oldu haliyle.Belediyenin birine gitmiştim o sıralarda.3 tane traktör çalışmıyor diye usta çağıracaklardı.Pompa enjektör gitti diye.mazot filtresini ne zaman değiştiniz diye sordum hatırlamıyorum dedi :S kız-*sw filtre iyice şişmiş normal mazot bile geçmez.mazot otomatiğinin süzgeci dolmuş hatta eğip bükmüş süzgeci mazotu çekemeyince.Pompanın ipek filtresini söktüm yenisiyle değiştirdim.Havasını aldım marşa bastım tek marşta aldı çalışmayan motor. Dediğim gibi eline anahtar almayan adam sıkıntı çeker. Piyasadan bio dizel alınmaz buna kesinlikle katılıyorum.Zaten satışıda vergiye tabi değilse kanunen yasak.Kendin üreteceksin kendi mazotunu.Adam seni düşünmez parayı düşünür.Piyasadan alınan bio dizel kurutma aşamasından geçmemiştir bile.Burda kimseye bişey inandırmak bişey kanıtlamak zorunda değilim.Ben 2005 yılından bu yana yapıyor ve kullanıyorum daha Allah a şükür pompadır enjektördür bi sıkıntı yaşamadım.Nasip olursa 100 dekar kanola ekip yağını çıkartıp ondan bio-dizel yapmayı planlıyorum.o zaman bio-dizelin litre fiyatı 1.5 tl yi geçmez.Son söz olarak kimseye bişey inandırmak zorunda değilim.Ben yapıyorum ve yakıyorum.İsterim ki siz dostlarım abilerim kardeşlerim de alternatife yönelin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörde kanola yağını yakıt olarak kullanan var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt