PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Traktörde 'Made in Ankara' çiftçinin tercihini etkiliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hasanfuat" data-source="post: 568033" data-attributes="member: 29255"><p><strong>Ynt: Traktörde 'Made in Ankara' çiftçinin tercihini etkiliyor</strong></p><p></p><p>Tumosanda ayni</p><p>İlk yaptiklari motordan bu yana ne degisti benim sinirlerim tepe Cikiyor. Yasa ile euro 3 zorunlulugu oldu da turbo. İntercoll geldi. 70 model ile 2009 model arasinda ne fark var hic yok hala fiat 56 serisini boyayip satiyolar. 2004 td seri motor karteli fiat 56 serisi ile ayni ne 30 senede ne degisti bugun varmi degisen. shutle koydular oda opsiyon.</p><p>Tofas kus serisi kac sene uretildi ne degisiklik oldu ne katkisi oldu bu vatana millete. </p><p> Kusura bakmayin ben sevinemiyorum aglamak geliyor icimden senelerden beri boyasini model yilini degistirip sattiklari icin </p><p>Vatan sevgisi boyle bisey degil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hasanfuat, post: 568033, member: 29255"] [b]Ynt: Traktörde 'Made in Ankara' çiftçinin tercihini etkiliyor[/b] Tumosanda ayni İlk yaptiklari motordan bu yana ne degisti benim sinirlerim tepe Cikiyor. Yasa ile euro 3 zorunlulugu oldu da turbo. İntercoll geldi. 70 model ile 2009 model arasinda ne fark var hic yok hala fiat 56 serisini boyayip satiyolar. 2004 td seri motor karteli fiat 56 serisi ile ayni ne 30 senede ne degisti bugun varmi degisen. shutle koydular oda opsiyon. Tofas kus serisi kac sene uretildi ne degisiklik oldu ne katkisi oldu bu vatana millete. Kusura bakmayin ben sevinemiyorum aglamak geliyor icimden senelerden beri boyasini model yilini degistirip sattiklari icin Vatan sevgisi boyle bisey degil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Traktörde 'Made in Ankara' çiftçinin tercihini etkiliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt