PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktördekı tam devır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muhammed85" data-source="post: 900095" data-attributes="member: 78556"><p><strong>Ynt: traktördekı tam devır</strong></p><p></p><p>traktörün tavsiye edilen deviri neyse o makuldür</p><p>deviri motorun az yapması veya çok yapması iyi veya kötü anlamına gelmez </p><p>yakıt pompası üzerinde buluna gaz devir ayarından ayarlanır </p><p>ister 2000 devire ayarlayın ister 3000 devire pedala basıldıgında stoplayı cıvata ya dayandımmı devir artışı duruyor </p><p>ben fordu ilk aldığımda 2100 gaz basıyordu 2600 ayarladım yolda iyi oluyor ama usta deviri cok açtığım konusunda beni uyardı ne gerek vardiye sonra 2500 düşürdüm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammed85, post: 900095, member: 78556"] [b]Ynt: traktördekı tam devır[/b] traktörün tavsiye edilen deviri neyse o makuldür deviri motorun az yapması veya çok yapması iyi veya kötü anlamına gelmez yakıt pompası üzerinde buluna gaz devir ayarından ayarlanır ister 2000 devire ayarlayın ister 3000 devire pedala basıldıgında stoplayı cıvata ya dayandımmı devir artışı duruyor ben fordu ilk aldığımda 2100 gaz basıyordu 2600 ayarladım yolda iyi oluyor ama usta deviri cok açtığım konusunda beni uyardı ne gerek vardiye sonra 2500 düşürdüm [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktördekı tam devır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt